Λευκό t-shirt: 4 τρόποι να φορέσεις το πιο κλασικό μπλουζάκι χωρίς να είναι βαρετό

Ναταλία Κατσακιώρη
Λευκό t-shirt: 4 τρόποι να φορέσεις το πιο κλασικό μπλουζάκι χωρίς να είναι βαρετό

Το απόλυτο staple του καλοκαιριού που είναι πάντα επίκαιρο.

Αν μπαίνεις τακτικά στη στήλη της μόδας αυτού του site, ίσως θεωρήσεις ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου μιλήσω για το λευκό t-shirt. Και αυτό γιατί συγκαταλέγομαι σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που δεν θα άλλαζαν ποτέ τα αγαπημένα τους basics για τίποτα άλλο στον κόσμο. Είναι ένα mindset που σου έχω αναλύσει διεξοδικά και σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι σε ένα μεγάλο βαθμό έχω και εγώ δίκαιο. Οπότε φυσικά και μία basic lover θα σου έλεγε ότι το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο essential του καλοκαιριού και είναι μάλιστα άκρως απαραίτητο για να κάνεις τις εμφανίσεις σου είτε στις διακοπές σου, είτε στην πόλη αυτό το διάστημα. Όμως, αντίθετα από ό,τι πιστεύεις, είμαι εδώ για να σου πω πώς θα κάνεις αυτό το basic top πιο ενδιαφέρον.

Είναι επίσημο! Tα bloomers είναι τα νέα σορτσάκια που θα φορέσουμε και έχουν κάτι από Bridgerton

https://www.instagram.com/p/C-E83gdx7_0/

Δεν θα αναλύσω προφανώς την αναγκαιότητα ενός καλού, ποιοτικού λευκού κοντομάνικου, με το σωστό shape και τη σωστό ύφασμα στη ντουλάπα κάθε γυναίκας αλλά και κάθε άνδρα. Ένα εξολοκλήρου λευκό μπλουζάκι είναι το πρώτο must, ενώ στη συνέχεια μπορείς φυσικά να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου και με άλλα λευκά t-shirts με logos και χαριτωμένα prints. Προσωπικά συνήθιζα να συλλέγω τέτοια t-shirts από second hand και vintage μαγαζιά και είναι ακόμα μέχρι και σήμερα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας. Το θέμα είναι πώς μπορείς αυτό το κατά τα άλλα «βασικό» item να το κάνεις λίγο πιο statement, να το κάνεις να τραβήξει όλη την προσοχή που του αξίζει.

Photo-by-JODIE-LA-PETITE-FRENCHIE-on-April-10-2024..jpg

Και η απάντηση έρχεται και πάλι μέσα από το styling. Το πώς θα συνδυάζεις ένα ρούχο είναι το κομμάτι κλειδί ανάμεσα στο wearing και το styling, αυτό το γνωστό challenge που θα δεις πολύ συχνά και στα social media από διάφορες content creators. Εμείς είμαστε εδώ λοιπόν για να σας δώσουμε την απάντηση που θέλετε και να σας παρουσιάσουμε τέσσερα νέα looks που πλαισιώνουν ιδανικά το λευκό μας t-shirt και το αναδεικνύουν σε κεντρικό πρωταγωνιστή.

https://www.instagram.com/p/C6UPBjVCCFz/

Αυτά είναι τα 2 καλοκαιρινά essentials κάθε Γαλλίδας -Και, ναι, είναι must

4 ultra stylish looks με το λευκό σου t-shirt: