Καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο; Αυτά είναι τα 4 χρώματα που θέλεις να έχει το φόρεμά σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

Τα πιο λαμπερά χρώματα για έναν φθινοπωρινό γάμο.

Ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι. Όχι άλλο κάρβουνο. Και είναι απόλυτα λογικό μετά από μία full season με τον ένα γάμο να ακολουθεί τον άλλο μέσα στο καλοκαίρι, να μην θέλεις να πας για άλλη μία φορά στην εκκλησία. Κι όμως, είναι πολλά τα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο βήμα και να γιορτάσουν το γάμο τους μέσα στο Σεπτέμβριο, αφού ο καιρός είναι προφανώς καλύτερος, ενώ επίσης έχουν όλοι επιστρέψει στη βάση τους και είναι ξεκούραστοι από τις διακοπές τους.

Αυτό το 70s shoe trend φοράνε όλες οι Γαλλίδες τώρα

Μην το σκέφτεσαι πολύ, ένα φόρεμα είναι και πάλι το κατάλληλο item που θα απαντήσει στη δύσκολη ερώτηση «τι να φορέσω πάλι σήμερα;». O κανόνας λέει ότι δεν φοράμε ποτέ λευκό σε έναν γάμο για τους ευνόητους λόγους, αλλά ένα night out dress στα πιο επίκαιρα χρώματα του φθινοπώρου είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Τα 4 χρώματα που θα φορέσεις ως καλεσμένη στους γάμους του φθινοπώρου.

Pastels

Μπορεί να έχουν ταυτιστεί με την άνοιξη αλλά είναι πλέον αποχρώσεις που φοριούνται all year long. To απαλό ροζ, το baby blue, το butter yellow, τα μω της λεβάντας και το πράσινο της μέντας είναι μόνο κάποια από τα χρώματα που μπορείς να φορέσεις σε έναν φθινοπωρινό γάμο και να ξεχωρίσεις με το ρομαντικό σου στυλ.

Metallics

Αν θέλεις να κάνεις πραγματικά κάτι λίγο πιο edgy με την εμφάνισή σου, τότε βασίσου στα metallics, τα οποία -ναι- μπορούν να φορεθούν και μέσα στο φθινόπωρο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αν επιλέξεις ένα item που θα έχει κίνηση πάνω στο σώμα.

Hot red

Είναι προφανώς ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν που μας πέρασα και θα μας απασχολήσει και το φθινόπωρο του 2024. Ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και έχει ένα γήινο συναίσθημα. Επέλεξε ένα φόρεμα με minimal γραμμή και λιτά αξεσουάρ.

Classic black

Μικρό μαύρο φόρεμα ή «μεγάλο» μαύρο φόρεμα; Αυτή τάση προφανώς δεν είναι καινούργια, αφού ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα μια καλή λύση για έναν γάμο, σε οποιαδήποτε εποχή. Μόνο που τώρα τα μαύρα φορέματά μας αποκτούν όγκο και έντονα στοιχεία.

Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης