Οδηγός αγοράς: Ήρθε η ώρα των trench coats και βρήκαμε τις 10 basic καμπαρντίνες του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το must πανωφόρι του φθινοπώρου είναι εδώ και οι φετινές επιλογές έχουν πολλές επιλογές στα μήκη.

Θέλεις να μιλήσουμε για τα πρώτα πανωφόρια της σεζόν; Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή. Η θερμοκρασία πέφτει σιγά-σιγά και τις επόμενες μέρες προβλέπονται βροχές, οπότε ένα πανωφόρι είναι απαραίτητο για τις μέρες που έρχονται αλλά και για την ψυχολογία μας, που εδώ και καιρό κραυγάζει «φθινόπωρο». Σε κοινές συζητήσεις φίλων οι περισσότεροι αμέσως μετά τις διακοπές ευχόντουσαν ένα δροσερό φθινόπωρο, όπου θα μπορούμε να περάσουμε τη μεταβατική αυτή φάση με τα νέα μας fall outfits. Και κάπως έτσι ξεκινάει και επίσημα η συζήτηση για τα μπουφάν και τα overalls και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε «πρεμιέρα» με οτιδήποτε άλλο πέρα από τις καμπαρντίνες.

Burberry SS25: Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έκλεισε με το «γκρίζο» show του Daniel Lee

Ένα item που συνδυάζει versatility και επικαιρότητα. Γιατί δεν υπάρχει πιο σύγχρονο πανωφόρι από τις καμπαρντίνες, αν θέλεις να μιλήσουμε με γνώμονα τις τάσεις της σεζόν. Εδώ και περίπου δύο χρόνια, το all time classic αγαπημένο πανωφόρι των Βρετανών έχει γίνει και πάλι hot κα ξεπέρασε την εικόνα ενός συντηρητικού μπουφάν, που συνήθως φόραγε ο μπαμπάς σου -ή και ο παππούς σου- πάνω από το κοστούμι του. Και αυτό φυσικά είναι πολύ καλό και για εμάς, γιατί επενδύοντας σε μία καμπαρντίνα σημαίνει ότι θα βάλεις στη ντουλάπα σου ένα διαχρονικό hero piece που θα φοράς ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια.

Για τη Fall/Winter season του 2024 έχουμε να δούμε και να ανακαλύψουμε πολλά νέα σχέδια και προτάσεις που είδαμε πρώτα στα catwalks, και είναι αυτή τη στιγμή ήδη στα ράφια και τις βιτρίνες των αγαπημένων μας brands. Ναι, φυσικά και η μπεζ καμπαρντίνα θα είναι το αιώνιο staple. Μήπως, όμως, φέτος θέλεις να δοκιμάσεις κάτι σε blue navy μπλε, χακί ή και σε σκούρο καφέ χρώμα; Εκτός, όμως, από τη χρωματική παλέτα έχουμε και τα cropped μήκη που ήρθαν να προστεθούν δυναμικά στα επίκαιρα σχέδια της σεζόν. Στην παρακάτω wish list θα βρεις τα καλύτερα σχέδια που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

London Fashion Week: Simone Rocha και JW Anderson έδωσαν ρυθμό σε ένα κατά τα άλλα «pale» weekend

Editor's choices:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης