Γαμήλιο τραπέζι με παριζιάνικο αέρα
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Αν αγαπάτε τη Γαλλία, το Παρίσι, το «γ» των Γάλλων και τα γλυκά τους, μπορείτε να αποτίνετε έναν φόρο τιμής στην αγαπημένη σας πόλη μέσα από τον μπουφέ της δεξίωσης του γάμου σας. Madeleines, μικρά εκλέρ και macarons είναι ότι πρέπει για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας με τον παριζιάνικο τρόπο (ο οποίος, μεταξύ μας, είναι και καλύτερος όλων). Θα δώσουν μια γοητευτική και ρομαντική εικόνα στο τραπέζι, ενώ οι καλεσμένοι θα μπορούν να σηκώνονται και να «τσιμπάνε» ένα γλυκάκι όποτε θέλουν.
Related
Bloggers
01
10