Sunset makeup: Το μακιγιάζ που απαθανατίζει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος επάνω στο πρόσωπο

Πορτοκαλί, ροζ και κόκκινοι τόνοι αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σε βάζουν αμέσως σε summer mood.

Τις τελευταίες ημέρες το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers στο TikTok, ακούει στο όνομα Sunset Makeup. Όπως μπορείς να καταλάβεις κι από το όνομα, στο συγκεκριμένο μακιγιάζ πρωταγωνιστούν τα χρώματα που «πλημμυρίζουν» τον ουρανό και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Όλοι αυτοί οι τόνοι του πορτοκαλί, του ροζ, του φούξια και του κόκκινου φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δημιουργούν την τέλεια sunkissed επιδερμίδα.

Peach blush: 7 ρουζ για να πετύχεις ζουμερά ροδακινί ζυγωματικά σαν της Dua Lipa

Το sunset makeup θα κάνει τους πάντες να νομίζουν, ότι μόλις επέστρεψες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ είναι τα ζυγωματικά. Για να πετύχεις το Sunset Blush -όπως θα δεις και στο παρακάτω TikTok video- αναμειγνύεις δύο αποχρώσεις υγρού ρουζ (μία πορτοκαλί και μία ροζ) μαζί με το υγρό highlighter σου. Προσοχή! Πρώτα τοποθετείς τα προϊόντα επάνω στα ζυγωματικά και στη συνέχεια με ένα πινέλο blendάρεις τις υγρές υφές μεταξύ τους -με φορά προς τα επάνω- για να φωτίσεις και ανοίξεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

makeupbysamanthaharvey_1714416345_3357090084618874434_7771950323.jpg

@makeupbysamanthaharvey

Editor's tips

Αν δεν έχεις δύο αποχρώσεις ρουζ, μπορείς να αντικαταστήσεις τη μία με ένα πορτοκαλί ή κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο μοναδικό! Ωστόσο, το highlighter είναι το must have item που δεν πρέπει να λείπει από το sunset makeup trend, καθώς θα δημιουργήσει ένα ιριδίζον εφέ που θα γεμίσει με λάμψη το βλέμμα και θα χαρίσει την ψευδαίσθηση ότι σε έχουν «αγγίξει» οι ακτίνες του ήλιου.

Πώς θα πετύχεις το πιο γρήγορο καλοκαιρινό μακιγιάζ με ένα ΜΟΝΟ κραγιόν

Το νέο makeup trend του TikTok είναι ιδανικό για να ολοκληρώσεις το natural μακιγιάζ σου, αλλά αν θες να συνδυάσεις ένα εκρηκτικό cat eye look, go for it! Αν θες ένα daily μακιγιάζ το οποίο θα σε βάλει αμέσως σε summer mood τότε πρέπει να δοκιμάσεις το Sunset makeup. Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα-ένα τα steps. Good luck!

Sunset makeup:

7 οροί για σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα που αξίζει να δοκιμάσεις