The new 90's: Πώς ένα lip gloss ικανοποιεί κάθε Gen Z ανάγκη για ζουμερά glossy χείλη

Ευαγγελία Αλπίδου
The new 90's: Πώς ένα lip gloss ικανοποιεί κάθε Gen Z ανάγκη για ζουμερά glossy χείλη

Το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani beauty είναι το beauty combo που αναζητούν τα κορίτσια του σήμερα.

Δηλαδή, ένα προϊόν περιποίησης που θα συνδυάζει χρώμα και λάμψη με ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες.

Η αλήθεια είναι ότι, εξαιτίας της δουλειάς μου, έχω τη δυνατότητα να δοκιμάζω συνεχώς όλα τα νέα προϊόντα που κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομορφιάς. Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, το προϊόν που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers είναι το νέο lip gloss του οίκου Armani beauty, Prisma Glass. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο καθώς ολοένα και περισσότερες τάσεις ομορφιάς του παρελθόντος επανέρχονται και μας κάνουν να θυμηθούμε τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια. Έτσι το δυναμικό comeback των lip glosses από τα 90s και 00s και στα ζουμερά χείλη, με τις glossy υφές, έρχεται για να ανανεώσει και να απογειώσει το καθημερινό μας μακιγιάζ. Ναι, αφήνουμε στην άκρη τα ματ κραγιόν και κάνουμε χώρο στο νεσεσέρ μας για τα lip glosses.

Το Prisma Glass είναι ένα lip gloss που από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα και γι’ αυτό, αποφάσισα να μάθω τα πάντα για αυτή τη νέα προσθήκη στην οικογένεια μακιγιάζ του οίκου. Πώς; Επισκέφθηκα μαζί με την influencer και φίλη μου, Κατερίνα Ευαγγελινού, (η οποία είναι επίσης λάτρης των lip glosses) το corner του οίκου Armani beauty.

2.jpg

Στο corner, μας περίμενε η Armani beauty Training Manager, Δήμητρα Καραβαγγέλη, η οποία μας μίλησε για το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani, αλλά και μας βοήθησε να το δοκιμάσουμε και να βρούμε την ιδανική απόχρωση για την «παλέτα» μας.

3.jpg

Αρχικά, αυτό που θέλω να κρατήσεις είναι ότι το Prisma Glass, όπως μας ενημέρωσε η Δήμητρα, διατίθεται σε φυσικές αποχρώσεις που έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Κι όμως! Το χρωματολόγιο των Prisma Glass μπορεί να προσαρμοστεί στην «παλέτα» κάθε γυναίκας και έτσι υπάρχει ένα για όλες.

4.jpg

Αυτό που κάνει το νέο Prisma Glass να διαφέρει από τα υπόλοιπα προϊόντα χειλιών, είναι ότι είναι ένα προϊόν 2 σε1. Τι σημαίνει αυτό; Χαρίζει λάμψη, αλλά και ενυδάτωση με ένα μόνο πέρασμα. Είναι το beauty combo που αναζητούν οι περισσότερες κοπέλες αυτής της εποχής, ένα δηλαδή ένα προϊόν περιποίησης που συνδυάζει όλα όσα θέλουμε για τα χείλη μας και βελτιώνει την εμφάνισή τους με κάθε εφαρμογή.

Επιπλέον, αυτό στο οποίο συμφωνήσαμε όλες μας, είναι ότι έχει παρέλθει η τάση με τα μεγάλα, ματ χείλη των 90s και 00s και ότι πλέον έχει αντικατασταθεί με την ανάγκη για φυσικά, juicy lips. Εδώ έρχεται, λοιπόν, ο οίκος Armani beauty, με το πρωτοποριακό Prisma Glass να συνδυάσει όλα όσα θέλουν τα Gen Z κορίτσια του σήμερα.

5.jpg

Η Δήμητρα, επέλεξε για την Κατερίνα την απόχρωση Nude Glow 07, την οποία εφάρμοσε επάνω στα χείλη της και δημιούργησε ένα εκτυφλωτικό, διάφανο εφέ. Μας ανέφερε, ότι το νέο lip gloss μπορεί να φορεθεί είτε μόνο του, είτε επάνω από οποιοδήποτε άλλο κραγιόν για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Ωστόσο, εκτός από τα χείλη, η Δήμητρα τοποθέτησε λίγη ποσότητα από το Prisma Glass στα ζυγωματικά και τα μάτια. Όπως μας εξήγησε, το νέο lip gloss του Armani θεωρείται ένα multi-tasking προϊόν το οποίο μπορεί να φωτίσει και να χαρίσει ένα δροσερό εφέ και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτό κι αν είναι φανταστικό!

6.jpg

Εννοείται, δεν γινόταν να μην το δοκιμάσω κι εγώ. Η Δήμητρα, επέλεξε για εμένα μία γλυκιά απόχρωση που θυμίζει ζουμερό, καλοκαιρινό φρούτο. Πιο συγκεκριμένα, εφάρμοσε στα χείλη μου την απόχρωση 01 Cherry Glaze, το οποίο είχε μία απίστευτα άνετη και μη κολλώδη υφή. Όπως μας ανέφερε η expert, το Armani Prisma Glass είναι εμπλουτισμένο με 15% σκουαλένιο και η oil in gloss φόρμουλά που διαθέτει, δίνει 24ωρη ενυδάτωση που βοηθάει στη βελτίωση της υφής των χειλιών, ενώ χαρίζει συγχρόνως ένα μεταξένιο και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

7.jpg

Το Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani beauty χαρίζει την επιθυμητή ενυδάτωση, αλλά και το glam αποτέλεσμα που αναζητούν όλες οι κοπέλες από ένα lip gloss, με ένα και μόνο πέρασμα.

8.jpg

Editors tips: Μπορείς να blendάρεις και διαφορετικές αποχρώσεις μαζί. Για τα χείλη μπορείς να επιλέξεις το διάφανο 01 Clear Shine Prisma Glass, ενώ στα ζυγωματικά και τα βλέφαρα μπορείς να τοποθετήσεις τη Berry Beam 05 Prisma Glass απόχρωση που θα χαρίσει ένα ροδαλό εφέ kai θα κολακεύσει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου. It’s up to you!

9.jpg

Το Prisma Glass έχει αποκτήσει πλέον τη δική του θέση στην τσάντα μου! Είναι το προϊόν που μπορεί να φρεσκάρει ολόκληρο το μακιγιάζ μου με ένα μόνο πέρασμα και είναι το απόλυτο must have, όχι μόνο του καλοκαιριού, αλλά όλης της χρονιάς!