Μεταμεσονύκτιο look στο μακιγιάζ σας από τη Max Factor

Μεταμεσονύκτιο look στο μακιγιάζ σας από τη Max Factor

Τα μεσάνυχτα συμβαίνουν πολλά και εντυπωσιακά πράγματα. Ένα look μακιγιάζ που φέρει το όνομα Midnight Enchantress, οφείλει να εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.

Το look Midnight Enchantress, της Max Factor, ειδικά για τις νύχτες του χειμώνα, θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε! «Αυτό το μυστηριώδες look που αποπνέει αυτοπεποίθηση δείχνει πως μπορεί κανείς να δημιουργήσει εντυπωσιακά έντονο αποτέλεσμα συνδυάζοντας τις αποχρώσεις από δύο διαφορετικές παλέτες των Max Colour Effect Trio Eye Shadow, Over the Ocean & Precious Metals, μεταμορφώνοντας ένα κλασσικό smoky look σε ένα λαμπερό και μαγευτικό look!», μας εξηγεί ο make-up artist της max Factor, Γιάννης Μαρκετάκης.

Αποκτήστε το κι εσείς ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις συμβουλές του Γιάννη:

1.Μια καλή βάση είναι απαραίτητη. Χρησιμοποιείστε το Second Skin Foundation της Max Factor, απλώνοντάς το ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σας. Για τα ζυγωματικά χρησιμοποιήστε το Flawless Perfection Blush σε απόχρωση Subtle Amber.

2. Οι Max Effect Trio Eye Shadows της Max Factor σας επιτρέπουν να αναμίξετε χρώματα της ίδιας χρωματικής οικογένειας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look. Από την παλέτα Over The Ocean χρησιμοποιήστε τη σκούρα μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, ανοίγοντας σιγά-σιγά το χρώμα προς τα πάνω. Στη συνέχεια απλώστε τη μαύρη σκιά από την παλέτα Precious Metals στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών και στις πάνω και κάτω γραμμές των βλεφαρίδων, ενώνοντας το χρώμα στις γωνίες ώστε να φαίνεται ομοιόμορφο.

3.Χρησιμοποιήστε την Dip-In Eye Shadow σε απόχρωση Ultra Violet στην κάτω εσωτερική γωνία του ματιού. Τελειοποιήστε τα μάτια χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι Kohl στο εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων και περάστε τις βλεφαρίδες με την False Lash Effect mascara σε μαύρο.

4. Περάστε τα χείλη σας με το Max Effect Lip Gloss σε απόχρωση Rubylicious και βάψτε τα νύχια σας με το Max Effect Mini Nail Polish σε απόχρωση Cloudy Blue για να ολοκληρώσετε το μυστηριώδες αυτό look.