Το μυστικό για τέλεια τοστ με τυρί αποκαλύφθηκε ξανά μέσα από το TikTok 

Το μυστικό για τέλεια τοστ με τυρί αποκαλύφθηκε ξανά μέσα από το TikTok 
Pexels

Μία γυναίκα μοιράστηκε το «no mess, no fuss» hack της για να φτιάξεις το τέλειο τοστ με τυρί -χωρίς να έχεις το δύσκολο καθάρισμα στη συνέχεια. 

Και ναι! Κάποιες φορές, το να φτιάξεις ένα τοστ με τυρί μπορεί να είναι μια βρώμικη υπόθεση. Το λιωμένο τυρί μπορεί να ξεχειλίσει από την πλευρά του ψωμιού και να κολλήσει στο εσωτερικό της τοστιέρας, καθιστώντας δύσκολο τον καθαρισμό της.

Μια γυναίκα πιστεύει ότι έχει την τέλεια λύση για το εν λόγω πρόβλημα -η οποία μπορεί να βρίσκεται ήδη στα συρτάρια της κουζίνας σου. Ειδικότερα, η Lucy Burgess, η οποία δημοσιεύει στο διαδίκτυο ως @lucyburgess96, είναι γνωστή για τη δημιουργία περιεχομένου lifestyle -από τη γονική μέριμνα μέχρι τα hacks για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Αλλά αυτή τη φορά έγινε viral αφού μοιράστηκε το «no mess, no fuss» hack της που της επιτρέπει να φτιάχνει toasties, χωρίς να λερώνει την κουζίνα και χωρίς να χάνει σε τίποτα από γεύση αυτό το αγαπημένο μας σνακ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αντικολλητικό κομμάτι χαρτί.

Πριν πετάξεις τρόφιμα άκου την προειδοποίηση ειδικού για την αλήθεια που αφορά την ημερομηνία λήξης

Πολλές από εμάς θα έχουμε ήδη ένα ρολό από αυτό κάπου στην κουζίνα μας, αλλά αν δεν το έχεις, μπορείς να το προμηθευτείς αρκετά φτηνά από το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ. Εξάλλου, ένα ρολό το χρειάζεσαι και για άλλες συνταγές και όχι μόνο για τα τοστ.

Στο βίντεο, το οποίο απέσπασε περισσότερα από 19.000 likes, είπε: «Το χαρτί που δεν αφήνει λεκέδες στην τοστιέρα. Επιπλέον, μπορείς να φάτε το τυρί που έχει ξεχειλίσει».

Οι χρήστες του TikTok έμειναν άναυδοι από το hack καθώς αν και απλή συμβουλή, δεν την είχαν σκεφτεί ποτέ. «Το απόλυτο hack! Genius! Μισώ να καθαρίζω οπότε σίγουρα θα το δοκιμάσω αυτό», είπε ένας user ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε, «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Μισώ να προσπαθώ να βγάλω το σκληρό τυρί από τις γωνίες της τοστιέρας».

Εσύ θα έπινες καφέ με φρέσκο κρεμμύδι; Η τάση στο TikTok που διχάζει και ποια τα οφέλη

Με τα σχόλια να είναι κατά κύριο λόγο αποθεωτικά για το πόσο έξυπνο είναι το tip της υπήρξαν και κάποιοι χρήστες που έγιναν έξαλλοι με τη διαδικασία που πάει κόντρα στη δική τους ιεροτελεστία και που ίσως θα μπορούσε να γίνει και επικίνδυνο.

pexels-picjumbo-com-55570-196668.jpg