Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς με «Causa Peruana» vibes στο «Ρουβόσπιτό» τους στον Νέο Βουτζά

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς με «Causa Peruana» vibes στο «Ρουβόσπιτό» τους στον Νέο Βουτζά
Instagram

Το φανταστικό σπίτι της οικογένειας που μοιάζει με παράδεισο και ο τραγουδιστής που μπήκε ξανά στην παραδοσιακή κουζίνα για να «ζωγραφίσει»

Ο Σάκης Ρουβάς αναμφισβήτητα έχει μία πετυχημένη καριέρα στο τραγούδι (και όχι μόνο). Ωστόσο όταν δεν βρίσκεται πάνω στη σκηνή ή σε κάποιο στούντιο μπαίνει στην κουζίνα και δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής λοιπόν, μπήκε για ακόμα μια φορά στην κουζίνα του σπιτιού του για να ετοιμάσει ένα πεντανόστιμο φαγητό για την οικογένειά του. Ο pop star κατοικεί εδώ και αρκετά χρόνια με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, στη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα στον Νέο Βουτζά.

Εκεί, έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι και κοτέτσι, προκειμένου να έχει τη δική του σοδειά σε λαχανικά, αυγά και γάλα. Μάλιστα σχεδόν όλα τα υλικά που χρησιμοποίησε για τη συνταγή του τα πήρε από τον κήπο του.

15 χρόνια Ρουβάς-Ζυγούλη γιορτάζουν την Αναστασία τους-Η μεγάλη ομοιότητα και οι ωραιότερες photos

Τι μαγείρεψε όμως ο Σάκης Ρουβάς αυτή τη φορά;

Το πιάτο που ετοίμασε λέγεται «Causa Peruana» και είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες από το μακρινό Περού. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα μαγειρικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και καθοδήγησε τους διαδικτυακούς του φίλους ώστε να ακολουθήσουν βήμα-βήμα αυτή την ιδιαίτερη συνταγή και έγραψε στη λεζάντα:

https://www.instagram.com/reel/C8jkyTgte-u/

Τα επικά σχόλια των funs

Όπως ήταν λογικό οι θαυμάστριές του δήλωσαν εντυπωσιασμένες με την δημιουργία του, ενώ άλλες πάλι σχολίασαν ότι δεν κατάφεραν να δουν τη συνταγή γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από τον ίδιο.

47593040-fec0-4042-80d3-18c5a4d33d23.jpg
357996bd-a3e6-4e40-9ef1-99c4d78b537d.jpg
3d0a8cdc-45ab-4ada-943e-86910396587d.jpg

Ρουβάς: Περήφανος για το περιβόλι:«Μαύρα μάτια θα κάνει ο μανάβης μου»

Οι φορές που ο Σάκης Ρουβάς έχει μπει στην κουζίνα είναι αμέτρητες

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να έχει ως χόμπι τη μαγειρική. Όπως έχουμε δει και από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς, απολαμβάνει τον χώρο που έχει δημιουργήσει στο σπίτι του. Του αρέσει να μαγειρεύει πάντα με τα φρέσκα υλικά που παίρνει κατευθείαν από τον κήπο του, να βάζει τη φαντασία του και να δημιουργεί!

https://www.instagram.com/reel/Crd1O7-N--w/
https://www.instagram.com/reel/CcxuD-mDOds/
https://www.instagram.com/p/BW4s-lwFE97/
https://www.instagram.com/p/BVuVdExF7cA/

Το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη θα σε ταξιδέψει

Τα φωτεινά χρώματα και συγκεκριμένα το σομόν επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας το οποίο διαθέτει κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο. Ο Σάκης Ρουβάς τρέφει μεγάλη αγάπη για την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τον κήπο του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Την ίδια αγάπη που έχει για το μποστάνι του (επαγγελματικών προδιαγραφών όπως είδατε) έχει και για τον κήπο του. Όλο το σπίτι περιβάλλεται από λουλούδια και ψηλά δέντρα. Ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι, το οποίο έχει έντονες ρουστίκ επιρροές.

Η μεγάλη βιβλιοθήκη είναι το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού αφού επιλέγουν να κάθονται εκεί και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία. To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και ασκείται σε καθημερινή βάση.

Η κουζίνα είναι το hot spot του σπιτιού Ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι η φωτεινή, ρουστίκ και καλαίσθητη κουζίνα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον τραγουδιστή να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του. Ξύλινα ντουλάπια, πληθώρα μαγειρικών σκευών και vintage διακοσμητικά ολοκληρώνουν το deco και δίνουν ζεστασιά στον χώρο. Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα της όπου μας δείχνει την απόλυτη συνταγή. Στο video που ακολουθεί η Κάτια Ζυγούλη και ο Απόστολος Ρουβάς σου εξηγούν πώς θα φτιάξεις τα νοστιμότερα μακαρόνια με κιμά. Μακαρόνια με κιμά Challenge!

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας Ρουβά.