Νόστιμη και ζουμερή τσιπούρα στη λαδόκολλα
ΕΥΑ ΣΕΦΕΡΛΗ
Γρήγορη, εύκολη και υγιεινή συνταγή που θα αρέσει σε όλους και δεν θα παχύνει κανέναν.
Υλικά (για 4 άτομα)
2 τσιπούρες
2 πράσα
1 σελινόριζα (ανάλογα το μέγεθος)
1 κρεμμύδι
2 καρότα
40 γρ. βούτυρο Μινέρβα light
1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλ. άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι σε κόκκους (πράσινους και κόκκινους)
ελαιόλαδο
λαδόκολλα
Εκτέλεση
1.Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.
2. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά ξεκινώντας από τα καρότα.
3.Ανοίγουμε μια λαδόκολλα πάνω στην επιφάνεια εργασίας, τοποθετούμε πάνω καθαρισμένο το ψάρι, το λαδώνουμε και τα αλατοπιπερώνουμε μέσα-έξω.
4. Από πάνω ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, από τα οποία μερικά τα βάζουμε μέσα στην κοιλιά του ψαριού, πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό, βάζουμε λίγο βούτυρο και τυλίγουμε τη λαδόκολλα.
5.Ψήνουμε στο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40λεπτά περίπου.