Light ντιπ με τυρί Δομοκού
ΕΥΑ ΣΕΦΕΡΛΗ
Ένα υπέροχο απογευματινό σνακ ή ένα light βραδινό γεύμα που μπορεί να συνοδεύσει ένα ποτήρι κρασί με τους φίλους σας.
Υλικά:
150-200 γρ κατίκι Δομοκού
3 κ.σ παρμεζάνα
2 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. δυόσμο
φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
10-12 ελιές καλαμών κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση:
1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά
2. Σερβίρετε με κριτσίνια σικάλεως, με κριθαρένια Κρητικά παξιμαδάκια ή αραβικές πιτούλες.
Bloggers
01
10