Πέντε χρήσιμες συμβουλές για να «ελαφρύνετε» τις συνταγές του Πάσχα
ONMED.GR
Μετά την περίοδο της νηστείας ανυπομονούμε για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα, όπου θα γευτούμε πληθώρα γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων και μάλιστα συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παραδοσιακά, τα πασχαλινά μεζεδάκια και γλυκά είναι αρκετά παχυντικά, αφού είναι πλούσια σε λιπαρά και ζάχαρη.
Πώς μπορούμε να «πειράξουμε» τις συνταγές μας ώστε να είναι κάπως πιο υγιεινές αλλά και λιγότερο παχυντικές;
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Bloggers
01
10