Όσο πιο ωμό τόσο το καλύτερο
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Τα φρέσκα τρόφιμα περιέχουν βιταμίνες και ένζυμα που είναι πολύτιμα για τον οργανισμό. Κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος, όμως, τα ένζυμα αυτά καταστρέφονται και χάνουν σημαντικό ποσοστό των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων τους. Γι' αυτό, όσο περισσότερες ωμές τροφές περιλαμβάνετε στην καθημερινή διατροφή σας, ιδιαίτερα φρούτα και λαχανικά, τόσες περισσότερες ευκαιρίες δίνετε στον οργανισμό σας να παρατείνει τη διάρκεια της ζωής και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη νεανική σας φρεσκάδα.
Bloggers
01
10