Μην σπάτε ρόδι μόνο την Πρωτοχρονιά
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Τα κατακόκκινα «ρουμπινάκια» του ροδιού είναι πλούσια πηγή βιταμινών, σιδήρου, καλίου και φυτικών ινών. Ο χυμός του έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση που συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου και τη γήρανση του δέρματος, ενώ στις ιδιότητες του ροδιού συμπεριλαμβάνονται η αντιμικροβιακή και αντιδιαρροϊκή δράση, η καταπολέμηση του βήχα και η γρήγορη επούλωση. Γι' αυτό φροντίστε να «σπάτε» ρόδια πιο συχνά στη καθημερινότητά σας ώστε να ανεβάσετε το διατροφικό σας επίπεδο.
Bloggers
01
10