Μάθετε τις βασικές αντιοξειδωτικές ουσίες
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Η ακόλουθη λίστα θα σας μάθει τις πιο σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και τα τρόφιμα στα οποία θα τις βρείτε:
Βιταμίνη C: φρούτα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά
Σελήνιο: κρέας, συκώτι, ξηροί καρποί
Φλαβονοειδή: αρακάς, βατόμουρα, πράσινο τσάι, κόκκινο κρασί
Β-καροτένιο: εσπεριδοειδή, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά
Βιταμίνη Ε: ελαιόλαδο, αμύγδαλα, καρύδια, φυλλώδη λαχανικά, αυγά
Related
Bloggers
01
10