Τα 15 καλύτερα τρόφιμα για κάψιμο του λίπους
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Υπάρχουν κάποια φαγητά που ξεκινούν να «σμιλεύουν» την περιφέρειά μας, ακριβώς τη στιγμή που αφήνουν το πιρούνι και μπαίνουν στο στόμα μας. Βοηθούν στο να «χτίσουμε» μυς, ενισχύουν το κάψιμο του λίπους και κάνουν το σώμα να χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για να τα χωνέψει, με αποτέλεσμα να χάνουμε θερμίδες με ρυθμό πολυβόλου. Πάρτε την παρακάτω λίστα και πηγαίνετε για ψώνια:
- Αμύγδαλα και ξηροί καρποί με τη φλούδα τους
- Γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς λιπαρά (γάλα, γιαούρτι, τυρί)
- Αυγά
- Γαλοπούλα και άλλα άπαχα κρέατα
- Μούρα
- Λάδι σόγιας ή canola
- Φιστικοβούτυρο
- Λιπαρά ψάρια (σολομός, τόνος, σκουμπρί)
- Γρέιπφρουτ
- Πράσινο τσάι
- Καυτερές πιπεριές
- Σπανάκι και πράσινα λαχανικά
- Προϊόντα ολικής αλέσεως (καφέ ρύζι, δημητριακά ο.α., κινόα)
- Φασόλια και όσπρια
- Ορός γάλακτος
Bloggers
01
10