Το δεύτερο μέρος της χορταστικής δίαιτας
Εβδομαδιαία πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής
Μαζί με το (α) και το (Β) εχθές, έχετε ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο διαιτολόγιο, το οποίο το ακλουθείτε ωε εξής: 1Α-2Β-2Γ-1Δ.
(Γ) Πρωϊνό: 1 ποτήρι γάλα με λιγότερη λακτόζη με 3 κουταλιές της σούπας δημητριακά all bran flakes
Σνακ: 2 κριτσίνια ολικής με σουσάμι ,2 αποξηραμένα δαμάσκηνα ή 1 ροδάκινο/νεκταρίνι
Μεσημεριανό: Όσπριο (φακές, φασόλια, φάβα) μαγειρεμένα με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ή λεμόνι (για φάβα), με λαυράκι ή άλλο λιπαρό ψάρι συνοδευτικά (Συνολικά στο γεύμα: 1 κ.γ ελαιόλαδο και το όσπριο για σαλάτα ή σούπα 2/3 μερίδας εστιατορίου)
Σνακ: 1 μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης με σοκολάτας
Βραδινό: ½ πίτα αλάδωτη για σουβλάκι με 2 καλαμάκια κοτόπουλο (κρεμμύδι, μουστάρδα προαιρετικά) ή πράσινη σαλάτα με 2 παξιμαδάκια κρίθινα, 1 ντομάτα τυρί παρμεζάνα (μέγεθος σπιρτόκουτου), 2 φέτες γαλοπούλα ανάλατη (κομματάκια στην σαλάτα), και 1 κ.γ ελαιόλαδο.
(Δ) Πρωϊνό: 1 ποτήρι γάλα με λιγότερη λακτόζη, με 3 κ.σ δημητριακά All bran flakes
Σνακ: 1 μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης με σοκολάτας με 2 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Μεσημεριανό: Λαδερό φαγητό (πχ φασολάκια, μπάμιες, μελιτζάνες) με 1 μέτρια πατάτα και σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο φιλέτο βρασμένο (μισή μερίδα εστιατορίου) συνολικά στο γεύμα, 1 κ.γ ελαιόλαδο, μισή μερίδα εστιατορίου η πρωτεΐνη.
Σνακ: 1 γιαούρτι 2% λιπαρά με 1κουτ. γλυκού μέλι και 1 ροδάκινο/νεκταρίνι ή 2 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Βραδινό: Πράσινη σαλάτα με 2 παξιμαδάκια κρίθινα, 1 ντομάτα, τυρί παρμεζάνα (μέγεθος σπιρτόκουτου), 2 φέτες γαλοπούλα ανάλατη (κομματάκια στην σαλάτα), 2 κ.σ κουκουνάρι και 1 κ.γ ελαιόλαδο)