Ετοιμάζεσαι για εξορμήσεις το ΣΚ; 8 after sun που θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα after sun προσφέρουν ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας.

Ε, λοιπόν, όσο απαραίτητη είναι η χρήση του αντηλιακού, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η χρήση του after sun. Κάθε φορά που πλησιάζει το καλοκαίρι και ξεκινούν οι εξορμήσεις δίπλα στη θάλασσα, όλες σκεφτόμαστε το μαγιό, το αντηλιακό και φυσικά το λάδι μαυρίσματος. Με το after sun όμως τι γίνεται;

Τι προσφέρει το after sun στην επιδερμίδα;

Το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας και οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου αφυδατώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να ξεφλουδίζει. Αν το δέρμα σου μπορούσε να μιλήσει μετά από τις πολλές ώρες ηλιοθεραπείας, θα φώναζε «βοήθεια».

Το after sun, λοιπόν, είναι το «μαγικό» προϊόν που θα ανακουφίσει, θα χαρίσει θρέψη και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο έχει ως συνέπεια το δέρμα να χάσει την υγρασία του και να αφυδατωθεί. Εκεί... έρχεται το after sun για να αναζωογονήσει και να επαναφέρει τη σωστή υγρασία και ενυδάτωση. Οι φόρμουλες που διαθέτει, ανακουφίζουν την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και επαναφέρουν τη λάμψη και την ελαστικότητα.

pexels-thirdman-7219913.jpg

Τέλεια πόδια: 5 genius tips για να φοράς με άνεση τα αγαπημένα σου φορέματα

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι τα after sun βοηθούν στο μαύρισμα. Τα after sun προσφέρουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας. Έτσι με ένα μόνο προϊόν θα καταφέρεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου, ακόμα και όταν επιστρέψεις πίσω στο γραφείο. Επιπλέον, η δροσερή υφή τους είναι απίστευτα «εθιστική» γι' αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια μετά το ντους.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα best sellers after sun που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Ρίξε μία ματιά...

Αυτά τα body mists με άρωμα καρύδας προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί