Πώς να ζήσεις μία ultra life, βλέποντας πιο «καθαρά» τα πράγματα

Πώς να ζήσεις μία ultra life, βλέποντας πιο «καθαρά» τα πράγματα

Πώς, θα συνεχίσεις να τις βλέπεις «καθαρά» και να τις προσθέτεις στην ultra life list σου;

Αλήθεια, τι σημαίνει για εσένα να ζεις μία ultra life; Μπορεί να την «ορίζεις» με μία βόλτα με αμάξι στην παραλιακή, με μία ξαφνική πρόταση για ποτό τα ξημερώματα, με μία αγκαλιά γεμάτη σκέψεις πλάι στη θάλασσα, με έναν έρωτα που δεν πίστευες ότι μπορεί να γεννηθεί σε ένα ταξίδι σου ή με μία αναπάντεχη εξόρμηση στη φύση. Όπως και αν έχει, όμως, δεν θα μπορούσες να απολαύσεις κάθε μία από αυτές τις στιγμές, αν δεν έκανες την υπέρβαση που τώρα «ορίζει» την ultra life σου.

Και η υπέρβαση αυτή σημαίνει πως δεν αφήνεσαι μόνο στις στιγμές που περνάς στη θάλασσα, στα ταξίδια σου, στη φύση ή ακόμα και στην προπόνησή σου, αλλά τις ζεις, συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου. Πώς, λοιπόν, θα συνεχίσεις να τις βλέπεις «καθαρά» και να τις προσθέτεις στην ultra life list σου; Φυσικά, συνεχίζοντας να κάνεις την υπέρβαση στην αυτοπεποίθηση, στην άνεση και στο πάθος σου για όλα αυτά που αγαπάς.

Και επειδή γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα απαιτητικό task μέσα σε μία καθημερινότητα που σε θέλει συνεπή στο πρόγραμμά σου, οι φακοί επαφής Bausch + Lomb Ultra One Day είναι εδώ, για να σε στηρίξουν όπου και με όποιον τρόπο θέλεις να περνάς τη μέρα σου. Πώς; Με μία σειρά από… θεματικά giveaways. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις «οδηγίες» για μία ultra life.

Live your ultra life ή αλλιώς κάνε την υπέρβαση στην άνεση

Ultra life θα πει να μπορείς να περνάς τις ημέρες σου, όπου και όπως θέλεις και ευτυχώς για εσένα, οι μαλακοί, λείοι και ανάλαφροι φακοί επαφής Ultra One Day της Bausch + Lomb «έρχονται» για να εκπληρώσουν ακριβώς αυτή σου την επιθυμία. Και πώς, άλλωστε, να μην το κάνουν, όταν σου προσφέρουν άνεση για 16 ώρες και με τις δύο καινοτόμες τεχνολογίες τους - Advanced MoistureSeal Technology και ComfortFeel Technology- που συνεργάζονται, διατηρούν το 96% της υγρασίας του φακού για χρήση μεγάλης διάρκειας, επιτρέπουν την υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου και προστατεύουν τα μάτια σου από τις UVA/UVB ακτίνες του ηλίου -χωρίς να αποτελούν υποκατάστατα των προστατευτικών οπτικών ειδών.

Και αν νομίζεις πως αυτά είναι αρκετά, μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί ακόμα για τη σειρά θεματικών giveaways που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στα social media με δώρο τους αγαπημένους σου Ultra One Day φακούς αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να κάνεις την υπέρβαση στην άνεση σε κάθε περίσταση. Μήπως θέλεις να μάθεις περισσότερα;

1721302816101-748872725-image003.png

One Day giveaway και… έφυγες για τη θάλασσα, τη φύση, το ταξίδι ή την προπόνηση

Ό,τι σχέδια και αν έχεις προγραμματίσει από εδώ και στο εξής, λοιπόν, είτε σκοπεύεις να δίνεις ραντεβού με τις κολλητές στην αγαπημένη σας παραλία, είτε έχεις κλείσει εκείνο το ταξίδι που ονειρευόσουν καιρό, είτε σχεδιάζεις μία ιδιαίτερη εξόρμηση στη φύση όταν πέσουν οι θερμοκρασίες, είτε θέλεις να αφοσιωθείς στην προπόνησή σου, ένα είναι το σίγουρο: Οι φακοί επαφής Ultra One Day της Bausch + Lomb πρόκειται να αποτελέσουν πιστούς «συνοδοιπόρους» σου.

Και αυτό, γιατί τα One Day Giveaways που πρόκειται να πραγματοποιήσουν, θα επαναλαμβάνoνται μία φορά την εβδομάδα και όλη αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, για να έχεις το περιθώριο να ζήσεις την ultra life σου, όπως θέλεις. H θεματική, ωστόσο, του διαγωνισμού αλλά και τα δώρα -εκτός από τους φακούς επαφής Ultra One Day, κάθε εβδομάδα αλλάζoυν, ώστε να καλύψουν το εύρος δραστηριοτήτων που σε ενδιαφέρουν.

Τώρα που είναι καλοκαίρι, λοιπόν, κάνε την αρχή και ποιος ξέρει, ίσως είσαι ανάμεσα στις τυχερές που τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα κερδίσουν τα απαραίτητα για μία άνετη μέρα ταξιδιού -One Day GIVEAWAY στο ταξίδι, όπως high- tech βαλίτσες, μαξιλαράκι, θερμός και noise cancelling ακουστικά ή τα απαραίτητα για μία άνετη μέρα πεζοπορίας -One Day GIVEAWAY στη φύση, όπως σακίδιο, αθλητικό περιμετώπιο, θερμός και γυαλιά ηλίου.

1721302880338-779301736-image005.jpg

Επίσης, πώς θα σου φαινόταν αν είχες την ευκαιρία να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό της προπόνησής σου, με ένα backpack, ένα smartwatch, έναν θερμός και μία πετσέτα γυμναστηρίου, που περιλαμβάνονται στο One Day GIVEAWAY στην προπόνηση ή αν κέρδιζες ένα αδιάβροχο ηχείο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μία πετσέτα θαλάσσης και ένα θερμός από το One Day GIVEAWAY στη θάλασσα; Και φυσικά, όλα αυτά μαζί με τους φακούς επαφής Bausch + Lomb Ultra One Day. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

Για να συνεχίσεις να ζεις μία ultra life, επομένως, δεν χρειάζεσαι πολλά: Φακούς επαφής Bausch + Lomb Ultra One Day, του οποίους τώρα μπορείς να κερδίσεις μέσα από τα θεματικά giveaways που θα σε ενθουσιάσουν και φυσικά, διάθεση να βλέπεις τα πράγματα πιο «καθαρά», κάνοντας την υπέρβαση. Ξεκίνησε, λοιπόν, από τώρα και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, έτσι ώστε να ανακαλύψεις πώς θα κάνεις την υπέρβαση στην άνεσή σου, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στη θάλασσα, στο ταξίδι, στη φύση και στην προπόνησή σου.