Αν είδες στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος δεν σημαίνει απαραίτητα δυσκολίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αν είδες στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος δεν σημαίνει απαραίτητα δυσκολίες

Το να δεις στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος είναι από τα πιο συνήθη όνειρα. Ξέρεις όμως τι σημαίνει;

Το να έχουμε ασυνήθιστα όνειρα δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί, αλλά μερικές φορές μπορεί το υποσυνείδητό μας να προσπαθεί να μας πει κάτι σημαντικό. Ένα από τα πιο κλασσικά όνειρα που βλέπουμε εμείς οι γυναίκες είναι το ότι είμαστε έγκυες, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν είμαστε.

Και θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει κάποια φορά που κι εγώ είδα αυτό το όνειρο πως ίσως σήμαινε πως θα έρθουν δυσκολίες στη ζωή μου ή κάποιο εμπόδιο -κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο διερμηνέας ονείρων Russell Grant- ωστόσο το να δεις στον ύπνο σου πως είσαι έγκυος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό. Υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες.

Αν είδες στον ύπνο σου να σου πέφτουν τα δόντια ή ότι κάποιος πεθαίνει, η ερμηνεία δεν είναι κακή

Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι έγκυος;

Σύμφωνα με την αναλύτρια ονείρων Athena Laz τα όνειρα εγκυμοσύνης μπορούν να ερμηνευτούν με διάφορους τρόπους με βάση την κατάσταση και τις εμπειρίες της ίδιας της γυναίκας που τα βλέπει.

«Γενικά, το να ονειρεύεσαι εγκυμοσύνη ενώ δεν είσαι στην πραγματικότητα έγκυος θα μπορούσε να αντανακλά την προσωπική ανάπτυξη, τη μεταμόρφωση ή την προσδοκία μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή ή ενός γεγονότος που βρίσκεται στον ορίζοντα», είπε η συγγραφέας του Alchemy Of Your Dreams.

«Τα όνειρα εγκυμοσύνης μπορούν επίσης να συμβολίζουν την επιθυμία για νέα ξεκινήματα, τη δημιουργικότητα ή την ανάπτυξη μιας σημαντικής και ουσιαστικής ιδέας στην ξύπνια ζωή σας», πρόσθεσε.

Συνέστησε μάλιστα, σε όσες γυναίκες βλέπουν όνειρα όπως αυτό να εξετάσουν τα ακριβή συναισθήματα και τα γεγονότα που συνέβησαν ενώ κοιμόντουσαν. Ο τρόπος που αισθανόμαστε βλέποντας ένα όνειρο μπορεί να παρέχει σημαντικές ενδείξεις για το πώς αισθανόμαστε πραγματικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Εάν νιώθεις ευχαριστημένη που είσαι έγκυος, μπορεί να σημαίνει ότι ανυπομονείς για μια νέα ευκαιρία ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Εάν σε τρομάζει το γεγονός ότι κρατάς ένα παιδί, μπορεί να είναι μια αντανάκλαση των τρεχόντων ή μελλοντικών σου φόβων στον κόσμο που διαρκώς τρέχει.

Η Athena Laz εξήγησε επίσης ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν όνειρα για ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Συνολικά, το να ονειρεύεσαι μια θετική εγκυμοσύνη θεωρείται γενικά ως ένα θετικό σημάδι γονιμότητας και μεταμόρφωσης. Εκτός αν καταστράφηκες στο όνειρο όταν ανακαλύψεις ότι ήσουν έγκυος», έγραψε.

Εάν νιώθετε συντετριμμένοι, το όνειρό σας μπορεί να προσπαθεί να σας πει ότι είστε θλιβερά απροετοίμαστοι για μια νέα κατάσταση στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, μια θετική αντίδραση στο όνειρό σας θα μπορούσε να «δείξει ότι βρίσκεστε σε μια γόνιμη και παραγωγική φάση».