Εσύ... τι μυαλά κουβαλάς;

Γωγώ Φούντα
Εσύ... τι μυαλά κουβαλάς;

Όταν με... τραβούσε η αδερφή μου να πάμε στο σινεμά να δούμε «Τα Μυαλά που κουβαλάς» η αλήθεια είναι πως δεν το είδα και πολύ θετικά... Πού να τρέχουμε για να δούμε ένα... παιδικό, αναρωτιόμουν. Εκείνη επέμενε. Ευτυχώς.

Είναι, μακράν, η καλύτερη ταινία animation που είδα τα τελευταία χρόνια. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το πιστοποίησε και η Ακαδημία Αμερικάνικου Κινηματογράφου, αφού η ταινία «Τα Μυαλά που κουβαλάς» ή αγγλιστί «InsideOut» απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Μια οσκαρική λοιπόν ταινία, αριστουργηματικού χαρακτήρα, που σχολιάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά με ξεκαρδιστικό σαρκασμό και βαθιά τρυφερότητα, αποτελώντας την καλύτερη εισαγωγή στη λειτουργία του εγκεφάλου.

Σχετικά με το στόρι, η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει με την οικογένειά της από τις μεσοδυτικές πολιτείες στο Σαν Φρανσίσκο και τα συναισθήματά της (Χαρά, Θυμός, Θλίψη, Αηδία και Φόβος) προσπαθούν να την κατευθύνουν, σε διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ τους, στην καινούργια ζωή της. Αν δεν την έχεις ακόμη δει, σίγουρα θα βρεις πολλές ομοιότητες με το πώς εσύ αντιδράς σε κάθε εμπόδιο στη ζωή σου... Έχεις, τώρα, τη μοναδική ευκαιρία, να απολαύσεις «Τα Μυαλά που κουβαλάς» από τον καναπέ σου, αφού η ταινία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.

Έτσι, το Σάββατο 5 Μαρτίου μπορείς να ζήσεις μια περιπέτεια αγωνίας και μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης, που συνδυάζονται με έναν απόλυτα πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο σε μια από τις κορυφαίες στιγμές της animation ιστορίας...

Οι ταινίες που θα παίξουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema σάρωσαν στα Όσκαρ, καθώς οι 9 ταινίες που κέρδισαν συνολικά 17 βραβεία Oscar, θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι!


Αναρωτήσου λοιπόν τι... μυαλά κουβαλάς και ζήσε την εμπειρία!