Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος συναντιούνται ξανά για να μας καθηλώσουν στο Buzzheart

Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος συναντιούνται ξανά για να μας καθηλώσουν στο Buzzheart
Instagram

Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος πρωταγωνιστούν στο Buzzheart, τη νέα ταινία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε τον Σεπτέμβρη. Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους;

Το Buzzheart είναι η μεγάλη επιστροφή του Ντένη Ηλιάδη που τόσο καιρό περιμέναμε. Μετά το Hardcore και Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά, μία ακόμα ταινία του Ντένη Ηλιάδη έρχεται και πάλι στους κινηματογράφους να μας εκπλήξει και να μας καθηλώσει με την υπόθεσή της. Πρωταγωνιστές; Η Εβελίνα Παπούλια και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάντος, αλλά και η Κωνσταντίνα Μεσσήνη και ο Κλαούντιο Κάγια.

Το Buzzheart είναι το ψυχολογικό θρίλερ που θέλουμε να δούμε στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/p/C-ep6gwofzC/
https://www.instagram.com/p/C-uGti4I_8C/

Εβελίνα Παπούλια: «Έχω συγχωρήσει όσους έχουν μιλήσει άσχημα για εμένα, ήταν μία κακή στιγμή τους»

Η υπόθεση της ταινίας

Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Όταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της. Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες.

Ο Αργύρης γίνεται πειραματόζωο στο όνομα της αγάπης, προσπαθώντας να επιβιώσει. Κανείς, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και ενώ ένα σκοτεινό μυστικό αρχίζει να ξετυλίγεται, το τριήμερο στην εξοχή μετατρέπεται σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης που θα τους σημαδέψει όλους.

https://www.instagram.com/p/C-MnPUjohGD/

Το Buzzheart βγαίνει στις 19 Σεπτέμβρη στους κινηματογράφους από την Spentzos Film.

Δες κι εσύ το συγκλονιστικό trailer:

Η απάντηση στις καιρικές συνθήκες είναι αυτές οι 8 ταινίες στο Netflix για ατέλειωτο streaming

Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος συναντιούνται στο Buzzheart

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2001 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Αφροδίτη, η οποία επίσης ασχολείται με την υποκριτική, αλλά και τη μουσική. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που κατάφερε αρκετά καλά και κάτι που κάνει μέχρι και σήμερα, για να προστατεύσει την Αφροδίτη.

Γνωρίστηκαν όταν η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» και παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους.

Ωστόσο, μετά από δύο χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν μια καλή, φιλική σχέση και μέχρι σήμερα υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση μεταξύ τους.

Μιλώντας για την κόρη της σε συνέντευξή της η Εβελίνα Παπούλια είχε δηλώσει «Για την κόρη μου δεν νιώθω αγάπη αλλά είμαι βαθιά ερωτευμένη μαζί της. Είναι έρωτας τα παιδιά. Τώρα νομίζω ότι διανύουμε με την Αφροδίτη μια πάρα πολύ ωραία περίοδο γιατί ως παιδί δεν την χάρηκα. Τώρα έχουμε μια άλλου είδους σχέση, πιο ουσιαστική».

https://www.instagram.com/p/C-ry2BZMW_R/