Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Ερωτευμένοι και με στυλ λίγο πριν την 16η επέτειο του γάμου τους

Κατερίνα Μπούσιου
Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Ερωτευμένοι και με στυλ λίγο πριν την 16η επέτειο του γάμου τους

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού Έμιλυ Κολιανδρή και το σπάνιο κοινό της κλικ με τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη, στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου.  

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης, είναι από τα ζευγάρια που το κοινό αγαπά να τους βλέπει μαζί, αλλά που σπάνια αυτό γίνεται δημόσια. Λίγο μετά τις διακοπές τους και πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην τηλεόραση και το θέατρο, οι δύο ηθοποιοί, έκαναν μία σπάνια εμφάνιση μαζί, που αξίζει να δεις.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κύπρο για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και η ηθοποιός ξεχώρισε με την κομψότητα και το υπέροχο στυλ της. Σου έχω πληροφορίες για το look της και τι φόρεσε.

https://www.instagram.com/p/CrLLJXqoZpK/

Ηλέκτρα και Famagusta μαζί

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή στις 29 Σεπτεμβρίου θα κλείσουν τα 16 χρόνια γάμου. Μετά από 5 χρόνια γνωριμίας, έκαναν τον γάμο τους το 2008 και απέκτησαν στη συνέχεια τα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα. Ο ηθοποιός μας έδειξε μερικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές τους στην Αστυπάλαια.

Το φινάλε του Famagusta: Πώς θα κλείσει η σειρά που προκάλεσε ακόμη και πολιτικές αντιδράσεις;

https://www.instagram.com/p/C9t5GQbIg4c/

Στην αντίστοιχη ανάρτηση της Έμιλυ Κολιανδρή, διακρίναμε και την ομοιότητα που έχει η κόρη της μαζί της.

https://www.instagram.com/p/C-0NOirt9ac/

Μετά το τέλος των διακοπών τους και λίγο πριν εκείνη επιστρέψει στα γυρίσματα για την Ηλέκτρα και εκείνος για τα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου στο Famagusta, αλλά και στις πρόβες τους για το θέατρο, βρέθηκαν μαζί στην Κύπρο στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου. Εκείνο που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η Έμιλυ έχει καταγωγή από τη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα από τη Λεμεσό. Οικογενειακώς επισκέπτονται πολύ συχνά την Κύπρο.

«Πέρασα πολύ ωραία παιδικά χρόνια στην Κύπρο. Δεν μπορώ να συνηθίσω αυτή την εικόνα εύκολα με τους ουρανοξύστες στη Λεμεσό. Είναι μία εικόνα, λίγο ανομοιγενής. Η αδελφή μου και η μητέρα μου μένουν εκεί. Πηγαίνω όσο μπορώ τα καλοκαίρια, αρέσει πολύ στα παιδιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η τηλεοπτική πρωταγωνίστρια της Ηλέκτρας, φωτογραφήθηκε λίγο μετά τον γάμο έξω από την εκκλησία στην Αγία Νάπα, τόσο με το σύζυγό της, όσο και με το υπόλοιπο καστ του Famagusta και της Γης της ελιάς και τον γαμπρό, σκηνοθέτη και παραγωγό των σειρών, Αντρέα Γεωργίου. Αυτό είναι και το μοναδικό φωτογραφικό στιγμιότυπο της από εκείνη την ημέρα, με την κομψότατη ηθοποιό να φορά ένα δαντελένιο midi φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση.

Tη βλέπεις στη δεξιά πλευρά να ξεχωρίζει και να είναι άκρως εντυπωσιακή. Το look της συμπληρώθηκε από ένα clutch σε ασημένια απόχρωση, όπως και τα πέδιλά της.

https://www.instagram.com/p/C_dHjCmAnwZ/

Το φόρεμα αυτό είναι από την καλοκαιρινή κολεξιόν της Self - Portrait.

selfportrait.jpg

Ο γάμος της Όλγας Μιχαλοπούλου και του Αποστόλη Τότσικα: Η Ηλέκτρα κάνει πρεμιέρα με ανατροπή

Η ηθοποιός προκάλεσε αίσθηση με την παράσταση Amalia Melancholia, η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη θεατρική σεζόν.