Ο γάμος της Όλγας Μιχαλοπούλου και του Αποστόλη Τότσικα: Η Ηλέκτρα κάνει πρεμιέρα με ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Ο γάμος της Όλγας Μιχαλοπούλου και του Αποστόλη Τότσικα: Η Ηλέκτρα κάνει πρεμιέρα με ανατροπή

Τη Δευτέρα στις 9/9 στις 19.45 ξεκινά στην ΕΡΤ ο δεύτερος κύκλος της Ηλέκτρας με μία ανατροπή στις σχέσεις της Έμιλυ Κολιανδρή και του Αποστόλη Τότσικα. 

Τα σίριαλ της επόμενης σεζόν ξεκινούν επίσημα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, με την ΕΡΤ να προηγείται όλων των άλλων καναλιών με τις δικές της σειρές μυθοπλασίας. Την αρχή θα κάνει η Παραλία με διπλό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής και μία μέρα μετά, τη Δευτέρα στις 9/9 έχουμε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στην Ηλέκτρα. Το ερωτικό δράμα εποχής που έκανε την έκπληξη την προηγούμενη σεζόν κάνει την ανατροπή με έναν γάμο.

Ήδη έχουμε και τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα του γαμπρού Αποστόλη Τότσικα και της νύφης Όλγας Μιχαλοπούλου.

Ο γάμος του Παύλου και της Νεφέλης και τα πρώτα επεισόδια

Στο νησί της Αρσινόης, ο δεύτερος κύκλος της Ηλέκτρας έχει αρκετές δραματικές εξελίξεις, αλλά και μία φαινομενικά ευχάριστη με τον γάμο του Παύλου της Νεφέλης. Λέμε φαινομενικά γιατί υπάρχουν αρκετοί που δεν θέλουν να γίνει αυτός ο γάμος.

Οι νέες φωτογραφίες της Έμιλυ Κολιανδρή από την Ηλέκτρα και το σχόλιο της Κατερίνας Λέχου

Η Ηλέκτρα πρόδωσε τον Σωτήρη με τον Παύλο, αλλά ο δεύτερος την προδίδει και εκείνος με τη σειρά του, αφού παντρεύεται την κόρη της. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο πλήγμα που θα δεχτεί. Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς θα παλέψουν στα πρώτα επεισόδια για να ξαναβρούν τους εαυτούς τους, αλλά θα πέσουν σε πολλά λάθη.

https://www.instagram.com/p/C_Z4jzAPqIx/

Τις πρώτες εικόνες από τον γάμο, μας τις αποκάλυψε η συγγραφέας Ελένη Καπλάνη. Η Ηλέκτρα βασίζεται σε μία δική της ιδέα, σε σενάριο της Μαντώς Αρβανίτη και του Θωμά Τσαμπάνη.

https://www.instagram.com/p/C_U9-ILt-P7/

Η τηλεοπτική Ηλέκτρα, Έμιλυ Κολιανδρή είχε μιλήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου για τον ρόλο της και τον δεύτερο κύκλο, λέγοντας πως η πρωταγωνίστρια θα κάνει μία νέα αρχή και μια αλλαγή στη ζωή της στα πρώτα επεισόδια, αλλά θα περάσει από αρκετές συπληγάδες, μέχρι να τα καταφέρει. Και είχε μιλήσει για τον αντίκτυπο του ρόλου της στο γυναικείο κοινό: «Πήρα πολλά μηνύματα από διάφορες γυναίκες ότι έχουν μία όμοια ιστορία με της ηρωίδας. Ότι συμβιβάστηκαν σε γάμους που δεν ήθελαν, από προξενιά, με παιδιά που έπρεπε να φέρουν στη ζωή για να ικανοποιήσουν το κοινωνικό τους περιβάλλον. Ήταν πάρα πολλές ιστορίες που μοιάζουν με της Ηλέκτρας. Αγαπήθηκε η ηρωίδα γιατί είναι ένα σύμβολο».

Στις φωτογραφίες από το γαμήλιο γλέντι, βλέπουμε εκτός από τη νύφη Όλγα Μιχαλοπούλου και την Έμιλυ Κολιανδρή, την Κατερίνα Διδασκάλου, τη Δανάη Λουκάκη, τη Νεφέλη Κουρή και την Ευαγγελία Μουμούρη.