Ο Αλέξανδρος Σταύρου επιστρέφει στην TV και όλα θυμίζουν μία epic σκηνή από Βέρα στο Δεξί, για το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αλέξανδρος Σταύρου επιστρέφει στην TV και όλα θυμίζουν μία epic σκηνή από Βέρα στο Δεξί, για το Χ
ndpphoto@gmail.com

Εσύ θυμάσαι τη σκηνή με τον Στράτο Αντύπα στην έρημο στη Βέρα στο Δεξί; Ο Αλέξανδρος Σταύρου επιστρέφει στην TV ως ο πατέρας του Δημήτρη Λάλου και είναι ο λόγος για να πάρει εκείνος εκδίκηση από τους εχθρούς του. 

Χρονικά δεν είναι μακρινή η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Αλέξανδρο Σταύρου, αφού τον είχαμε δει στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει» στο Mega, το 2021. Όμως πάντα στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού είναι τόσο για τον ρόλο του στα Κλεμμένα Όνειρα, αλλά κυρίως ως Στράτος Αντύπας στη Βέρα στο Δεξί.

Μία epic σκηνή ξαναθυμήθηκε το κοινό στο Χ, βλέποντας τα πρώτα πλάνα από τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά «Ο Τιμωρός».

https://www.instagram.com/reel/C_I2OwVSDsZ/

«Στράτο, ξαναγύρισες;»

Ο Τιμωρός, η νέα σειρά του Alpha, ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου και ήδη μας έχει δείξει δείγματα γραφής και των πρώτων γυρισμάτων που έγιναν στο Μαρόκο. Εκεί θα εκτυλιχθεί η αρχή της ιστορίας του Μάρκου που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Λάλος. Εκεί επίσης, θα μάθουμε αρχικά, πώς έπεσε θύμα της πλεκτάνης του καλύτερου του φίλου και του πατέρα του, για να μείνει τελικά στη φυλακή για 25 χρόνια για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Ο Τιμωρός και ένας δολοφόνος: Κόντρα δίχως τέλος Δημήτρη Λάλου και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Θα δούμε πως θα ξεφύγει από τη φυλακή με τη βοήθεια του συγκρατούμενου που θα υποδυθεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ενώ όλοι θα τον θεωρούν νεκρό. Eκείνος θα αναγεννηθεί και θα επιστρέψει με στόχο να εκδικηθεί όσους του κατέστρεψαν τη ζωή.

Ο Κώστας Νικούλι στα πρώτα επεισόδια υποδύεται τον φίλο του Αλέξη, ο οποίος μετέπειτα εξελίσσεται ως ρόλος από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Η μεγάλη έκπληξη όμως, μαθεύτηκε μόλις χθες, με τα πρώτα πλάνα στο τρέιλερ του Αλέξανδρου Σταύρου.

Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του ηθοποιού, θα κρατήσει για λίγα επεισόδια, καθώς θα υποδυθεί τον πατέρα του Μάρκου, ο οποίος θα σκοτωθεί, αρχικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Θα υπονοηθεί και θα αποδειχθεί στη συνέχεια πως για το δυστύχημα ευθύνεται ο πατέρας του Αλέξη (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) ο οποίος, ήθελε να σκοτώσει πατέρα και γιο επειδή είχαν μάθει για τις παρανομίες του. Στην επιστροφή του Μάρκου στο παλιό του σπίτι, ξαναβλέπει ως όραμα τον δακρυσμένο πατέρα του που αναζητά την εκδίκηση.

Δεν ήταν όμως αυτή η σκηνή που έκανε το κοινό στο Χ να ξαναθυμηθεί τον Αλέξανδρο Σταύρου, ως τον Στράτο στη Βέρα στο Δεξί. Ήταν η σκηνή του Δημήτρη Λάλου, στην έρημο στο Μαρόκο. Αν έβλεπες τη σειρά, θα θυμάσαι την προσωρινή εξορία του Στράτου επίσης στην έρημο, για να προστατέψει τη Ρεγγίνα του, λίγο πριν ξαναγυρίσει στην Ελλάδα. Το κοινό αποθέωσε την τηλεοπτική επιστροφή και έκανε ένα νοσταλγικό flashback στο παρελθόν.

Κάποιοι τον καλωσόρισαν και ως Μαλτέζο. Έναν άλλο επικό ρόλο της καριέρας του, αυτή τη φορά στα Κλεμμένα Όνειρα. Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του, σε αυτές τις σπάνιες που δίνει, είχε διακωμωδήσει την επιλογή αρκετών σκηνοθετών να του δίνουν ρόλους πιο dark: «Έχω παρελθόν στους σκοτεινούς ρόλους. Το λέω φυσικά χαριτολογώντας. Ο ένας ρόλος, γεννάει τον άλλο, με αυτή την έννοια. Δεν ξέρω τι διακρίνουν οι σεναριογράφοι σε εμένα και μου προτείνουν τους συγκεκριμένους ρόλους».