Ξεκινά ο Άγιος Έρωτας: Η πρεμιέρα και το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με τη μητέρα του

Κατερίνα Μπούσιου
Ξεκινά ο Άγιος Έρωτας: Η πρεμιέρα και το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με τη μητέρα του

Οι 13 πρωταγωνιστές, η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι μέρες προβολής και όσα θα δούμε στη νέα δραματική σειρά εποχής «Ο Άγιος Έρωτας». 

Δύο οικογένειες, πολλά μυστικά, μία αυτοκτονία, απιστίες και η διάθεση για δικαίωση, είναι το μοτίβο που θα κινηθεί ο Άγιος Έρωτας, η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha, η οποία διαδέχεται τον Σασμό. Πότε θα γίνει η πρεμιέρα και τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, πριν μας προκύψει ο απαγορευμένος έρωτας μεταξύ του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά;

https://www.instagram.com/p/C_azQYzMRLX/

Οι οικογένειες Βαρελά και Μαρκόπουλου και η έλευση του πατέρα Νικόλαου

Ο Άγιος Έρωτας από την αρχή του καλοκαιριού όταν κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser της σειράς, μας είχε προιδεάσει για το σενάριό της. Σταδιακά αρχίσαμε να μαθαίνουμε και όλους τους χαρακτήρες που την αποτελούν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σειρά που θα διαδεχθεί τον Σασμό στον Alpha, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ και θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη.

«Ο Γκοτσόπουλος δίνει πόνο» και το λάθος στο τρέιλερ του Άγιου Έρωτα που έγινε trend σε λίγα λεπτά

Θα μπούμε στα «βαθιά» της ιστορίας μας ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Με την έλευση του πατέρα Νικόλαου που υποδύδεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, σε μία μικρή επαρχιακή πόλη. Με την ιδιότητα του ιερέα και του καθηγητή Θεολογίας στο Γυμνάσιο της περιοχής. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο της παρουσίας του. Εμείς ως κοινό θα τον γνωρίζουμε, αλλά όλοι οι υπόλοιποι γύρω του, θα το μάθουν στο τέλος της σεζόν.

Όπως και κανείς ακόμη δε γνωρίζει, ποια είναι η μητέρα του, η Πετρούλα Μιχαλέα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής. Ο ιερέας έφυγε μικρός από την πόλη, μετά από ένα δραματικό γεγονός που σημάδεψε την οικογένειά του, με την αυτοκτονία της αδελφής του. Κάποιες σκηνές από το παρελθόν διαφάνηκαν και στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς.

marinapsalti.jpg

Στο πρώτο επεισόδιο, θα δούμε εκτός από την επιστροφή του που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα και τις απορίες των κατοίκων, θα δούμε και αυτή τη μυστική, άκρως συγκινητική συνάντηση με την μητέρα του, την οποία θα υποδυθεί η Μαρίνα Ψάλτη.

Σταδιακά θα μας συστηθούν οι δυο μεγάλες οικογένειες της περιοχής και τα μυστικά τους. Και οι δύο θα δουν με καχυποψία την έλευση του γοητευτικού ιερέα. Από τη μία είναι η οικογένεια του Παύλου και της Θάλειας Μαρκοπούλου (Δημήτρης Παπανικολάου και Ταμίλλα Κουλίεβα) με τα 3 τους παιδιά, τη μεγαλύτερη Σοφία (Ελευθερία Πάλλα) τη Χλόη (Δανάη Παππά) και τον μικρότερο Βασίλη (Σταυριανός Ξενουδάκης).

https://www.instagram.com/p/C-a5EH0obHT/

Η Χλόη θα γνωρίσει τον ιερέα στο σχολείο της και από εδώ και πέρα ξεκινά το δράμα, το βάσανό της και ο έρωτας στη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την οικογένεια της Χριστίνας και του Κλεάνθη Βαρελά, επίσης ευκατάστατου επιχειρηματία, όπως ο Μαρκόπουλος. Το ζευγάρι υποδύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιάννης Τσορτέκης. Η Χριστίνα έχει εξωσυζυγική σχέση με τον Μαρκόπουλο και εδώ επίσης θα έχουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Θα γοητευτεί και εκείνη όμως από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

https://www.instagram.com/p/C-a5EH0obHT/

Υπάρχουν όμως και όσοι είναι στο περιβάλλον τους, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Πριν δούμε αυτή τη γυναικεία αντιπαράθεση μεταξύ Δανάης Παππά, Ταμίλλας Κουλίεβα και Κατερίνας Παπουτσάκη, θα δούμε και την επιρροή που θα ασκήσει ως αστυνομικός διευθυντής ο σκληρός Ηλίας Βαλάσης.

Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μία ιστορία με πολλά άλλα παράπλευρα stories και σταδιακά θα μαθαίνουμε πως οι φαινομενικά δεύτεροι ρόλοι, θα έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.