Οι δύο εγκυμοσύνες στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλούν αναστάτωση στον Γιωργίκη και τον Γρηγόρη

Κατερίνα Μπούσιου
Οι δύο εγκυμοσύνες στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλούν αναστάτωση στον Γιωργίκη και τον Γρηγόρη

Πέφτει η νύχτα στο αρχοντικό του Προβιού και στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε τη διαφυγή της και την οργή του Γιωργίκη.

Η μυστική αποστολή του Επιφάνειου με συνεργούς τη Στεφανία και τον Χρήστο θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, μόλις πέσει το βαθύ σκοτάδι στο σπίτι του Προβιού. Όμως η φυγή της Ιουλίας προκαλεί μεγάλες συγκρούσεις στο Προξενιό της Ιουλίας. Τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τις δύο εγκυμοσύνες, λίγο πριν το τέλος.

Η αμηχανία του Γρηγόρη και η μυστηριώδης εγκυμοσύνη της Δέσπως

Στο ερώτημα στο Προξενιό της Ιουλίας, το οποίο έχει γίνει το trend των ημερών για το «Ποιος σκότωσε τελικά τον Γιωργίκη», σύντομα θα προστεθεί και το «Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Δέσπως». Αν και μοιάζει αυτονόητο πως πατέρας είναι ο Γιωργίκης, θα υπάρξει και μία υπόνοια για τον Χρήστο.

Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου έλυσαν τον γρίφο του τέλους στο Προξενιό της Ιουλίας

Αυτή η εγκυμοσύνη θα φέρει μία νέα αναστάτωση στο αρχοντικό και θα προκαλέσει και την οργή της Χάδως. Αυτονόητη αυτή η αντίδραση. Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε αν ο Χρήστος ή ο μέχρι σήμερα πατέρας του Γιωργίκης, βιαοπραγήσουν, γιατί έχουμε ήδη δει τη σκηνή από το φινάλε, με τη Δέσπω χτυπημένη και κρυμμένη στο υπόγειο του σπιτιού. Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ θα ζήσει ως ρόλος το απόλυτο δράμα.

https://www.instagram.com/p/C69Hz3rsEbK/

Μία άλλη όμως εγκυμοσύνη, ενώ θα είναι αρχικά η χαρά της Κυριακούλας και της μαμάς Κατερίνης, θα γίνει το άγχος του Γρηγόρη. Η Φιλιώ του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του και εκείνος έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Θα έχει ήδη μαθευτεί πως η Ιουλία έχει φύγει από το αρχοντικό, αλλά δεν θα γνωρίζει ακόμη τον λόγο. Θα συναντηθεί μαζί της και εκείνη θα θελήσει να του αποκαλύψει πως η κόρη της, είναι δικό του παιδί. Αλλά τα νέα της Φιλιώς, θα την αναγκάσουν να σιωπήσει.

Το μυστήριο μίας δολοφονίας στο Προξενιό της Ιουλίας: Ποιος σκότωσε την Ευγενία Προβιού τελικά;

Τα τελευταία spoilers λένε πως δυστυχώς η εγκυμοσύνη της Φιλιώς δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη. Αυτό όμως σημαίνει και την πορεία του τέλους της σχέσης της με τον Γρηγόρη. Και την αρχή της πιο στενής και τρυφερής σχέσης της με τον γιατρό. Σίσσυ Τουμάση και Αλέξανδρος Σκουρλέτης, θα γίνουν σύντομα τηλεοπτικό ζευγάρι.

Τα μυστικά όλων όπως καταλαβαίνεις θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Μία σκηνή που περιμένουμε ωστόσο είναι εκείνη μεταξύ του Επφάνειου και του Χρήστου, όταν του πει πως είναι ο Ανέστης και πως εκείνος είναι ο γιος του.