Μία διάσωση και μία αποκάλυψη: Μαξούρη και Περλέγκας στο Προξενιό της Ιουλίας συγκίνησαν το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Μία διάσωση και μία αποκάλυψη: Μαξούρη και Περλέγκας στο Προξενιό της Ιουλίας συγκίνησαν το κοινό

Σαρωτικοί η Χριστίνα Μαξούρη, ο Γιάννος Περλέγκας και ο Δημήτρης Αριανούτσος στο Προξενιό της Ιουλίας, ως Στεφανία, Επιφάνειος και Χρήστος στο επεισόδιο που θα καθορίζει το μέλλον. 

Οι αφανείς ήρωες είναι αυτοί οι οποίοι στο Προξενιό της Ιουλίας κερδίζουν τις εντυπώσεις και δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν καλύτερες επιλογές για τους ηθοποιούς που τους υποδύονται. Το χθεσινό επεισόδιο ένωσε Επιφάνειο, Στεφανία και Χρήστο σε μία δυνατή συμμαχία και κατάφεραν την απόδραση της Ιουλίας, ενώ όσα αποκαλύφθηκαν για τη σημερινή συνέχεια, έφεραν ενθουσιασμό και συγκίνηση στο κοινό.

Ο Επιφάνειος ως Ανέστης πια, κάνει comeback, συναντά τη Χάδω και για πρώτη φορά ο Χρήστος καταλαβαίνει πως είναι πατέρας του. Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο στο μέλλον.

Δόξα σε Ανέστη και Στεφανία

Αν παρακολουθείς τo Προξενιό της Ιουλίας έχεις ήδη αντιληφθεί ότι ανεξαιρέτως όλοι οι χαρακτήρες κουβαλούν ένα προσωπικό βάρος. Άλλοι το διαχειρίζονται με σύνεση και αξιοπρέπεια, όπως ο Ανέστης και η Στεφανία, άλλοι με θυμό και με τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα όπως ο Γιωργίκης και η Χάδω. Κανείς δεν είναι απολύτως καλά και λίγοι καταλαβαίνουν πως το πρόβλημα είναι καθαρά με τον δικό τους ψυχισμό και πως δεν φταίνε οι άλλοι.

Οι δύο εγκυμοσύνες στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλούν αναστάτωση στον Γιωργίκη και τον Γρηγόρη

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε καταρχάς, ένα απολαυστικό beef μεταξύ Χάδως και Στεφανίας αρχικά με τη δεύτερη να μη τη φοβάται και στη συνέχεια μεταξύ Χάδως και Δέσπως. Υπήρξαν εκατέρωθεν απειλές και προειδοποιήσεις που έφτασαν μέχρι και σε σχέδιο δολοφονίας της Ιουλίας που πρότεινε η Δέσπω στη Χάδω. Μετά τη συνάντηση με τον Επιφάνειο - Ανέστη που θα έχει η Χάδω στο σημερινό επεισόδιο, το σχέδιο δολοφονίας επανέρχεται από εκείνη.

Η δεύτερη απολαυστική διαμάχη έγινε ανάμεσα στη μαμά της Ιουλίας και τη Χάδω. Η Ελισάβετ Μουτάφη ως Στάσα και η Άννα Μάσχα ως Χάδω αναμετρήθηκαν για να λύσουν το πρόβλημα, κατάλαβαν οι δύο συμπεθέρες διαφωνούν ριζικά και ο διάλογος ήταν απολαυστικός, όπως και ο χειρισμός της Στάσας. Την απείλησε με σκάνδαλο μεγατόνων αν δεν αφήσουν την κόρη της ελεύθερη. Η Άννα Μάσχα έγινε love to hate προσωπικότητα για το κοινό.

Από χθες και θα κορυφωθεί σήμερα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την απόδραση της Ιουλίας και της κόρης της από το σπίτι του Προβιού και το κοινό ήδη λάτρεψε τη Στεφανία για το θάρρος της στην οργάνωση της επιχείρησης και αποθέωσε τον Ανέστη για τη δύναμη να ξαναμπεί στο σπίτι του Προβιού από το οποίο έφυγε μετά τον θάνατο της Ευγενίας.

Το πλάνο με την πολυαναμενόμενη συνάντηση με την πρώην γυναίκα του Χάδω, συγκλόνισε το κοινό όπως και η σκηνή που ο Χρήστος καταλαβαίνει πως εκείνος που του συστήθηκε ως πατέρας Επιφάνειος, είναι ο πατέρας του.

Όπως θα δεις και σήμερα, μόλις ο Επιφάνειος τη συναντήσει θα την απειλήσει ανοιχτά, πως αν κάνει κακό στον γιο του Χρήστο, θα υποστεί τις συνέπειες.

«Σε έναν κόσμο σκοτεινό ας είσαι η Στεφανία στο Προξενιό της Ιουλίας»: Ποια είναι η Χριστίνα Μαξούρη

Η Χριστίνα Μαξούρη και ο Γιάννος Περλέγκας ως Στεφανία και Επιφάνειος, είναι πραγματικά από τις πολύ μεγάλες εκπλήξεις της σειράς και άρτιοι λόγω του ταλέντου τους. Διαθέτουν μία σπάνια καλλιτεχνική ευφυία και έναν δυναμικό τρόπο στον τρόπο που παίζουν, που είναι τηλεοπτικά μαγευτικός. Δεν το λέω εγώ, το λέει και το κοινό.