Η Στεφανία έγινε σύμβολο δύναμης στο Προξενιό της Ιουλίας ενώ το κοινό απαιτεί επιστροφή του Κωστή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Στεφανία έγινε σύμβολο δύναμης στο Προξενιό της Ιουλίας ενώ το κοινό απαιτεί επιστροφή του Κωστή

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής επιστρέφει ενώ η Ελισάβετ Μουτάφη έδωσε ένα ακόμη χρήσιμο στοιχείο για το φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Αν ανήκεις στην κατηγορία του κοινού που παρακολουθείς με προσοχή το Προξενιό της Ιουλίας, τότε θα πρέπει από χθες να ξεκίνησες να παρατηρείς τις λεπτομέρειες. Γιατί θα φανούν χρήσιμες πριν φτάσουμε στο κορυφαίο επεισόδιο της δολοφονίας του Γιωργίκη Προβιού. Και ενώ η Ελισάβετ Μουτάφη ήδη μας έδωσε ένα στοιχείο κατά τη χθεσινή της συνέντευξη, το κοινό στο Twitter/X αποθέωσε χθες για μία ακόμη φορά τη Στεφανία αλλά και την Ιουλία για το σθένος τους απέναντι στον κακοποιητή Προβιό.

Τα μηνύματα που περνά η σειρά τις τελευταίες ημέρες, μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η Ιουλία και η Στεφανία δεν φοβούνται πια

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας, ενώ συμβαίνουν τόσο κρίσιμα πράγματα στο Προξενιό της Ιουλίας, αναρωτιόμαστε που βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξανδρής ως αστυνόμος Κωστής Στασινόπουλος. Σεναριακά υποτίθεται πως είναι στην Αθήνα στους ανωτέρους του, αλλά στο κοινό έχει λείψει, γιατί σε αυτόν, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για να σωθεί η Ιουλία και να βοηθηθεί η ανήμπορη μάνα της, Στάσα.

Η μοιραία σύγκρουση Χάδως και Γρηγόρη στο Προξενιό της Ιουλίας: Η μεγάλη καταδίωξη πριν το τέλος

Οι χρήστες στα social media απαίτησαν την επιστροφή του και επιτέλους προς το τέλος του επεισοδίου προαναγγέλθηκε πως θα γυρίσει στον Τύρναβο και δεν θα δεχθεί την προαγωγή στην Αθήνα.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα τον φέρει σε πλήρη ρήξη με τη σύζυγό του Κατερίνη. Λίγο πριν το τέλος ο Κωστής θα είναι πια στο πλευρό της Στάσας για να αντιμετωπίσουν τη φυλάκιση της Ιουλίας, αφού είναι ύποπτη για τη δολοφονία του Γιωργίκη. Στα επόμενα επεισόδια θα τον δεις να κάνεις προσπάθειες στο να σώσει τη ζωή της, καταρχάς. Εν μέρει θα τα καταφέρει, αλλά δεν θα μπορέσει να προλάβει τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο.

Θα έχει ενδιαφέρον όμως το πως θα τη βοηθήσει αργότερα, 4 χρόνια μετά.

Από χθες βλέπουμε επίσης μία άλλη Ιουλία. Η Ευγενία Ξυγκόρου είναι στην καλύτερη φάση της. Μπορεί να συνθηκολόγησε με τον Γιωργίκη για να γυρίσει στο σπίτι, ελπίζοντας ότι θα βλέπει το παιδί της, αλλά όταν εξαπατήθηκε και ξαναφυλακίστηκε στο υπόγειο, έδειξε το ανάστημά της στον κακοποίητή της. Δεν τον φοβάται πια τον Γιωργίκη. Μπορεί να ήταν λάθος η επιστροφή της, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

iouliasxolio.jpg

Εκείνη που ήταν πραγματικά για Όσκαρ, ήταν για μία ακόμη φορά η Χριστίνα Μαξούρη ως Στεφανία. Καταρχάς με τη συγκινητική σκηνή που βάζει τη μικρή της καμπούρα ως ασπίδα για να μην κάνει κακό ο αστυνομικός που συνέλαβε την Ιουλία σε εκείνη και το μωρό της.

https://www.instagram.com/p/C8JsFNaowEV/

Κατά δεύτερον, έδειξε και εκείνη ότι δεν φοβάται τον Γιωργίκη και τη Χάδω. Ο τρόπος της υποκριτικής προσέγγισης αλλά και ο φετινός χαρακτήρας, είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες που έχουν υπάρξει ποτέ σε ελληνική σειρά.

Το Twitter/X έδωσε ξανά τα εύσημα στη Στεφανία με τα μηνύματα αντίστασης κατά του κάθε κακοποιητή, που αυτές τις ημέρες μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Έτσι όπως οδηγούμαστε προς το τέλος, φαίνεται πως το φινάλε θα είναι γυναικεία υπόθεση, αλλά κρατώ και μία επιφύλαξη για αυτό. Σου έλεγα χθες όμως, για την αποκλειστική πληροφορία, αλλαγής του φινάλε. Δες και εδώ, γιατί έχουμε και συνέχεια.

Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τον δολοφόνο του Προβιού

Και χθες σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας για τον ρόλο της ως Στάσα, στάθηκε στο φινάλε. Και επικύρωσε στην ουσία αυτό που είχες διαβάσει στο Queen.gr.

Λέγοντας: «Μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα. Ούτε στον άνδρα μου δεν έχω αποκαλύψει το φινάλε, δεν του το έχω πει. Εγώ ξέρω ποιος σκότωσε τον Προβιό. Δεν το ξέρει ούτε ο άνδρας μου, γιατί το βλέπει, είναι φαν. Νομίζω ότι έτσι όπως είναι φτιαγμένο το φινάλε από τον Νίκο Απειρανθίτη και όλη την ομάδα του, είναι μία ανατροπή που δεν είναι ακριβώς όπως το λες: «Αν θα καταλάβουμε ή δεν θα καταλάβουμε. Έτσι όπως είναι γραμμένο το φινάλε πραγματικά είναι τόσο περίτεχνο και είναι πολύ σοκαριστικό και ανατρεπτικό».

Συμπλήρωσε επίσης πως ο δολοφόνος δεν είναι κάποιος που ξαφνικά εμφανίζεται ή κάποιος τυχαίος. Έχει σχέση με την ιστορία όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Κράτα προς το παρόν τις λέξεις που χρησιμοποίησε, για περίτεχνο, σοκαριστικό και ανατρεπτικό φινάλε.

Θα σου πω ένα απλό to be continued, γιατί σύντομα θα υπάρξουν και νέες αποκλειστικές μας πληροφορίες.