Αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της στο Προξενιό της Ιουλίας η Τρικαλιώτη και το κοινό περιμένει ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της στο Προξενιό της Ιουλίας η Τρικαλιώτη και το κοινό περιμένει ανατροπή

«Αντίο Γιωργίκη, το άξιζες το μαχαίρι» έγραψε ο Μελέτης Ηλίας αποχαιρετώντας τον τηλεοπτικό του ήρωα στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Ούτε ο Μελέτης Ηλίας που τον υποδύθηκε σχεδόν δέκα μήνες τώρα, δεν άντεξε τον Γιωργίκη και τον αποχαιρέτησε χθες στο τελευταίο του γύρισμα με ένα μήνυμα όπως του άξιζε. Λίγο πριν δούμε το συγκλονιστικό τέλος και ενώ όλοι πια στα social media αναρωτιούνται το «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» έχουμε μία έκπληξη και ανατροπή σεναρίου στο Προξενιό της Ιουλίας. Για το πρόσωπο που έκανε τον φόνο, αλλά και για τον τρόπο που θα φτάσουμε μέχρι εκεί.

Όμως άλλη είναι η μεγάλη αποκάλυψη που θα προηγηθεί και θα αφορά στην Κυριακούλα - Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η αμήχανη συνάντηση Γιωργίκη και Γρηγόρη και το νέο του θύμα

Από τις πιο τραγελαφικές σκηνές του Προξενιού της Ιουλίας ήταν η χθεσινή συνάντηση Γιωργίκη και Γρηγόρη. Ο πρώτος ξέρει πως το παιδί είναι δικό του και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, κάνοντας πως ψάχνει την Ιουλία, με αγάπη και ενδιαφέρον. Είπε και τον πόνο του στην Κυριακούλα για τα ψυχολογικά προβλήματα της Ιουλίας. Το κοινό δε σταμάτησε το τρολάρισμα και στους δύο.

Όλα πήγαν λάθος στο Προξενιό της Ιουλίας και το κοινό αντέδρασε με την αφέλεια του Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης συνάντησε στη συνέχεια την Ιουλία και εκείνη ξανά δεν του είπε πως είναι πατέρας της κόρης της. Πολλά λάθη μαζεμένα.

Όμως άλλη είναι η αποκάλυψη που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Η ζωή της μαμάς του, Κυριακούλας. Στο δείπνο που οργανώνει στο σπίτι της για τον Άλκη εκείνος εμφανίζεται με τον πατέρα του Κρίστοφερ. Και εκείνος είναι ο Χρήστος στον οποίο είχε αναφερθεί στο παρελθόν και την είχε βιάσει σε μικρή ηλικία. Τον Ζαφείρη παλαιότερα τον είχε παραπλανήσει κάνοντας τον να νομίζει πως αναφερόταν στον πατέρα του Γιωργίκη Προβιού.

Αυτή η συνάντηση θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο μετά από ένα ακόμη καρδιακό επεισόδιο. Το κοινό περιμένει με αγωνία την ανατροπή γιατί εδώ υπάρχει και ένα κουίζ: Μήπως η κόρη της Αλεξάνδρα είναι κόρη του Κρίστοφερ; Και μήπως έχουμε χωρισμό Αλεξάνδρας και Άλκη;

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην πρόσφατη συνέντευξή μας στο Queen.gr μας είχε κάνει την ανατροπή στο spoiler που κυκλοφορούσε για τον πατέρα Προβιό.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έχω ένα μεγάλο ταλέντο στο να ξεχνάω το κακό, δεν αγαπώ τις εντάσεις»

Τελικά ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό τη μοιραία νύχτα;

Από χθες είναι σε όλα τα social media του Alpha, σε Instagram, Facebook, X και TikTok η μεγάλη καμπάνια για το φινάλε της σειράς, όπου όλοι οι ηθοποιοί καλούνται να απαντήσουν στο μέγα ερώτημα: «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;». Και το κοινό επίσης ξεκίνησε τα στοιχήματα. Η αριστουργηματική Άννα Μάσχα με τον γνωστό της ύφος ως Χάδω, δήλωσε πως: «Το ζαβό ο Χρήστος το έκανε».

https://www.instagram.com/reel/C8HQOv5B5zp/

Ενώ η Ευγενία Ξυγκόρου ως Ιουλία που θα είναι παρούσα στο φονικό και θα κατηγορηθεί στη συνέχεια για αυτό, επίσης δήλωσε πως τον σκότωσε ο Χρήστος όπως άλλωστε συμβαίνει και στο ομότιτλο βιβλίο. Μήπως όμως αυτό θα συμβεί και στην τηλεοπτική πραγματικότητα;

Όμως μπορεί να έχουμε και μία έκπληξη στο φινάλε της σειράς. Ας δούμε λοιπόν μαζί μία σημαντική λεπτομέρεια. Τη μοιραία νύχτα, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό για να δει την κόρη της 4 χρόνια μετά. Να περάσει μερικές στιγμές μαζί με το παιδί της, το οποίο το μεγαλώνει η Χάδω.

Την ίδια όμως στιγμή, η Στεφανία έχει ειδοποιήσει τον Χρήστο που ζει πια με τον πατέρα του Επιφάνειο, να έρθει στο αρχοντικό γιατί φοβάται για εκείνη. Τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις θα πάρουν μία άσχημη τροπή. Και ενώ ο Χρήστος φαίνεται πως θα πάει να σκοτώσει τον Γιωργίκη, η Στεφανία έχει όλες τις πιθανότητες για να δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Ο Χρήστος πρέπει να ζήσει ευτυχισμένος. Το ίδιο και η Ιουλία με την κόρη της. Εκείνη δεν έχει τίποτε να χάσει.

Το ίδιο κίνητρο όμως έχει και η Χάδω. Όταν δει να της παίρνει το παιδί η Ιουλία, θα αντιδράσει κατά του αδελφού της. Χθες άλλωστε μας έδειξε την παθολογική αγάπη που έχει σε αυτό το παιδί, σε μία σκηνή πλήρους παραφροσύνης.

Πάντως η φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα περιπλέκει τα πράγματα. Βλέπουμε τη Χάδω, τον Γρηγόρη, τη Φιλιώ και την Ιουλία μαζί με τον σκηνοθέτη τους. Όμως η σκηνή αυτή μπορεί να ήταν ενδιάμεση της τελευταίας. Συνηθίζεται στα γυρίσματα.

teleftaiafoto.jpg

Από την άλλη πλευρά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής Μελέτης Ηλίας αποχαιρέτησε χθες τον τηλεοπτικό του ήρωα με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα αφού έχει πια ολοκληρώσει και το γύρισμα για το 100ο επεισόδιο. Και είχε κέφια και πολύ αλήθεια στο σχόλιό του: «Αντίο Γιωργίκη. Το άξιζες το μαχαίρι. Ήσουν μεγάλος μα....ας. Wrap χτες για το Προξενιό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μίσος σας. Και την αγάπη σας, σαν Γιωργίκης, σαν Μελέτης. Ας ελπίσουμε όλοι οι Γιωργίκιδες γύρω μας να έχουν το τέλος που τους αξίζει».

https://www.instagram.com/p/C8Hx9JcMsgA/