Δούνια και Μουρατίδης γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου με μια σπάνια φωτογραφία και λόγια αληθινής αγάπης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δούνια και Μουρατίδης γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου με μια σπάνια φωτογραφία και λόγια αληθινής αγάπης

Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης συμπλήρωσαν 20 χρόνια έγγαμου βίου. Οι σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, το τρυφερό post και τα παιδιά τους.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Νόνη Δούνια καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Κυριάκος Μουρατίδης έχουν επέτειο γάμου και γιορτάζουν 20 χρόνια κοινής πορείας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ήρθε κοντά το 2002( όταν ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις) και παντρεύτηκαν το 2004. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 19χρονο Στάθη και την 18χρονη Ζαφειρία οι οποίοι αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CsNnq54oRdJ/

Η κόρη της Νόνης Δούνια, Ρία, αποκάλυψε ότι έχει μία αυστηρή αλλά συνειδητοποιημένη μητέρα

Η Νόνη Δούνια γιορτάζει 20 χρόνια γάμου: Το τρυφερό post και η σπάνια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μουρατίδη

Πριν από λίγες ώρες η βουλευτής έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και αποφεύγει την υπερέκθεση.

https://www.instagram.com/p/C83hGQTIHXp/

«1/7/2004-1/7/2024 20 χρόνια γάμου! Το καλύτερο ταίρι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, στο να μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι και να ωριμάζουμε παρέα γιατί αυτό είναι ο γάμος. Σε ευχαριστώ που πάντα μου προσφέρεις την κατάλληλη δόση γέλιου, υπομονής, ελευθερίας, εμπιστοσύνης, θαυμασμού, αποδοχής καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας όπου ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς και το αντίστροφο. Μια διαρκής εναλλαγή ρόλων έτσι ώστε να συνεχίζουμε να προσπερνάμε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μιας και ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος γι' αυτό και χρειάζεται τόλμη, θάρρος, πίστη αλλά πάνω από όλα θέληση. Τα εύκολα δεν ήταν ποτέ για εμάς... Ίσως το μεγαλύτερο κοινό μας χαρακτηριστικό το ότι δεν τα παρατάμε στα δύσκολα. Ανυπομονώ για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσουμε», έγραψε η Νόνη Δούνια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Νωρίτερα η ίδια μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία από τον γάμο της στα Instagram-stories και έγραψε: «To λες και μια ζωή!».

Screenshot-2024-07-01-131038.png

Τον Ιούλιο του 2020 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μοιραστεί μια throwback φωτογραφία από τον γάμο της και έγραψε: «1/7/2004💒16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή... την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά ❤️#weddinganniversary 💙Καλό μήνα σε όλες και όλους!».

https://www.instagram.com/p/CCEzso7n2H8/

Το 2019 με αφορμή την 15η επέτειο του γάμου της η Νόνη Δούνια είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στην οποία έγραψε: «15 χρόνια! Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα, σεβασμό, θαυμασμό, μοναδικές στιγμές, ανεπανάληπτες εμπειρίες. Μαζί στα ωραία, στα εύκολα αλλά προπαντός στα δύσκολα, σε εκείνα που κάνουν την σχέση ακόμα πιο δυνατή! #weddinganniversary».

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Νόνη Δούνια είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον σύζυγό της τονίζοντας: «Από τον Κυριάκο έχω μάθει να λύνω τα θέματα με ηρεμία. Έχω καταλάβει ότι τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν όταν υπάρχει θέληση και ότι ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείς οποιαδήποτε απρόοπτη ή δύσκολη κατάσταση είναι με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους, χωρίς εντάσεις».

Και πρόσθεσε: «Ως πολύ ευτυχισμένες ξεχωρίζω την ημέρα του γάμου μου και της γέννησης των δύο παιδιών μας. Είμαι γεμάτη από τις ημέρες που έχουμε ζήσει και ελπίζω να ζήσουμε πολλές ακόμα ευτυχισμένες στιγμές μαζί ως οικογένεια. Δεν θα ήθελα να σβήσω τίποτα από τη μνήμη μου. Θεωρώ ότι κάθε στιγμή, καλή ή κακή, μας έδεσε ως οικογένεια και μας έκανε τη «δυνατή ομάδα» που είμαστε σήμερα».

dounia1.webp

Πηγή κεντρικής: noni_dounia