Ψυχοκόρες: Η τελική αναμέτρηση Φρόσως - Ευανθίας έχει τραγική κατάληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Ψυχοκόρες: Η τελική αναμέτρηση Φρόσως - Ευανθίας έχει τραγική κατάληξη

Η Φρόσω αναγκάζεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να φύγει από το σπίτι των Νάτσηδων. Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία στις Ψυχοκόρες. 

Η Φρόσω έχει πια εξελιχθεί σε έναν κομβικό ρόλο στις Ψυχοκόρες. Δεν ήταν μόνο η σκηνή με την ανακάλυψη για τον φόνο του Μέλιου που μας συγκίνησε στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά και εκείνη από τη συνάντησή της με την αδελφή της Βασιλική. Δεν υπάρχει πια γυρισμός για εκείνη. Υπάρχει όμως ένα ταξίδι στην Αθήνα όπου ακόμη δεν γνωρίζει πως θα συναντήσει τις αδελφές της. Πριν την τελευταία πράξη του δράματος.

https://www.instagram.com/p/C8462JDoQ8J/

Η Φρόσω δολοφονεί για να σώσει τον γιο της

Η Άννα Λουϊζίδη ως Φρόσω έχει την τύχη φέτος να αναμετριέται με έναν πολυεπίπεδο και γεμάτο μεταβολές ρόλο στις Ψυχοκόρες. Περιμένουμε και άλλες συναισθηματικές και σεναριακές ανατροπές από εκείνη μέχρι να φτάσουμε στο συγκλονιστικό (δεν είναι υπερβολή) τέλος της σειράς την επόμενη εβδομάδα. Όταν όλα, τελειώσουν για όλους.

Το μαρτυρικό τέλος του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στις Ψυχοκόρες από Δεσποινιώ και Νέλλα

Χθες βρισκόταν σε απόγνωση. Όταν έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Μέλιος με την ανακάλυψη του πτώματός του και τη συνειδητοποίηση πως η Ευανθία έκανε τον φόνο. Είναι αποφασισμένη πια να τη σκοτώσει. Αλλά την περιμένει μία έκπληξη και την αναγκάζει να αλλάξει τα σχέδιά της.

Μέσα στον σπαραγμό της για το Μέλιο και τις συναισθηματικές της μεταπτώσεις για την Ευανθία, υπήρξε μία σκηνή, ένας εφιάλτης αλλά και μία γλυκιά συνάντηση με την αδελφή της Βασιλική. Συμβολική καθαρά γιατί εκείνη τη στιγμή ο αστυνόμος στην εξορία, νόμιζε ότι είχε σκοτώσει. Μας υπονοήθηκε με τα ματωμένα αποτυπώματα στο δωμάτιο της Φρόσως που άφηνε στο πέρασμά της η χαμογελαστή κατά τα άλλα αδελφή της.

Με το τραγούδι που έπαιζε παράλληλα και το ποτήρι με το αίμα που είχε στα χέρια της η Φρόσω, στα social media υπήρξε αρκετή συγκίνηση για αυτή την κορυφαία στιγμή.

Είναι όμως συμβολική και για το φινάλε και κάποιοι όπως είδες από τα σχόλια δεν εστίασαν μόνο στη Βασιλική, αλλά στο ποτήρι με το αίμα που κρατούσε η Φρόσω. Θα αναλάβει μία μεγάλη ευθύνη, αλλά θα πάρει και ένα μεγάλο ρίσκο, σκοτώνοντας τον αστυνόμο Βελλή.

Εκείνος θα βρεθεί απέναντι σε εκείνη και την Ευανθία και θα απαιτήσει τα χρήματα που του έταξε. Θα κρατά όμως το μωρό της στα χέρια του. Και θα απειλεί να το σκοτώσει. Με την Ευανθία σε αμηχανία και φόβο, δεν αργεί να αρπάξει το όπλο και να σημαδέψει τον Βελλή. Αυτή η δολοφονία είναι μονόδρομος για τη φυγή της πλέον από το σπιτικό του Νάτση. Η χρόνια αναμέτρηση με την Ευανθία, λήγει με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η Φρόσω παίρνει τον δρόμο προς την Αθήνα, έχοντας πια αρκετά χρήματα και εκμεταλλευόμενη τη σιωπηρή συμφωνία της Ευανθίας, αφήνοντάς της το παιδί της.

Δεν ξέρει ακόμη η Φρόσω πως αυτό το ταξίδι θα είναι καθοριστικό για τη ζωή της. Γιατί καταρχάς θα συναντήσει τις αδελφές της. Εδώ θα γραφτεί και η τελευταία πράξη όχι μόνο για εκείνη αλλά και για τις 4 αδελφές Πολύζου.

https://www.instagram.com/reel/C56k3EMLXas/

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, θα δούμε καταρχάς την κατάληξη της Βασιλικής, η οποία γλίτωσε από τον φόνο. Με τη βοήθεια της Χριστίνας θα το σκάσει με την πλαστή ταυτότητα της δολοφονημένης κοπέλας, ενώ ο Παύλος παρακαλά να πάρει χάρη.

Τα υπόλοιπα, ήδη στα έχω πει. Διάβασε και εδώ.

Η Βασιλική θα έχει το ωραιότερο φινάλε στις Ψυχοκόρες, μετά το συγκινητικό «αντίο» του πατέρα της

Δες και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε με την τελευταία στιγμή της Βασιλικής στην εξορία, λίγο πριν την επιστροφή της στο σπίτι Αρδίτη.