Και η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Euro: Oι casual εμφανίσεις της στο γήπεδο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Και η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Euro: Oι casual εμφανίσεις της στο γήπεδο

Μαζί με την Μελίνα Νικολαΐδη στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη στο Βερολίνο για το Euro 2024 βρέθηκε και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νικολαϊδου.

Οι αγώνες του Euro 2024 έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες και ένας παλιός γνώριμος του ποδοσφαίρου αλλά και του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, ο Ντέμης Νικολαΐδης επέστρεψε στο γήπεδο αλλά όχι ως παίκτης ή προπονητής, αλλά ως σχολιαστής των αγώνων για λογαριασμό της ΕΡΤ.

«Ευτυχία δεν είναι μόνο το να είσαι σε σχέση» λέει η Μελίνα Νικολαΐδη- Το ταξίδι με τον Ντέμη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής λοιπόν, και μέλος της Εθνικής Ελλάδος που το 2004 έφερε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο στη χώρα μας, βρίσκεται στο Βερολίνο και όπως θα δεις και από τις αναρτήσεις του στα social media ζει λεπτό προς λεπτό κάθε στιγμή του.

https://www.instagram.com/p/C8m-rouoMyx/

Και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδης στο Βερολίνο

Μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Βερολίνο ταξίδεψε και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η σύντροφός τότε εδώ και αρκετούς μήνες.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τα Instagram stories της 40χρονης, η οποία μάλιστα πόζαρε και έξω από το γήπεδο που διεξάγονται οι αγώνες αλλά και μέσα.

Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου που διατηρεί και το δικό της brand ρούχων, επέλεξε να κάνει πιο casual εμφανίσεις, εναρμονισμένες με το αθλητικό ύφος του πρωταθλήματος.

Κατά τη βόλτα της εξ από το γήπεδο εμφανίστηκε με κόκκινη φόρμα και T-shirt με στάμπα, ενώ μέσα στο γήπεδο την είδαμε με tank top και τζιν

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δεν ήταν όμως, η μόνη που επισκέφτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Γερμανία και το Euro 2024, αλλά και η κόρη του, Μελίνα.

Η ίδια είχε δημοσιεύσει τις προηγούμενες μέρες μια φωτογραφία μέσα από το γήπεδο, στην οποία κρατούσε μια βεντάλια με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης ενημερώνοντας έτσι τους followers της για την μεγάλη εμπειρία που έζησε.

melina11.jpeg

Δεν γνωρίζουμε αν οι δύο γυναίκες της ζωής του Ντέμη Νικολαΐδη βρέθηκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο μαζί του, αν συνέβη ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα είναι η πρώτη φορά.

H συναυλία των Coldplay

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως στηρίζει τον μπαμπά της στην επιλογή που έχει κάνει- όπως κάνει αντίστοιχα και με τη μαμά της - γι'αυτό και πήγε μαζί του και με τη σύντροφό του στη συναυλία που έδωσαν οι Coldplay στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα.