Η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της εκπομπής έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν οι τηλεθεατές

Η παρουσιάστρια του Alpha, θέλησε να ευχαριστήσει τους δύο πολύτιμους συνεργάτες από την παρέα της που δεν θα είναι του χρόνου μαζί της. 

Την εβδομάδα των μεγάλων φινάλε της σεζόν έκλεισε η Ναταλία Γερμανού και την παρέα της, αφού αποχαιρέτησαν και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές.
Όπως κάθε εκπομπή στο τέλος της σεζόν έτσι και το «Καλύτερα δε γίνεται» είχε συγκινητικές στιγμές και λόγια χαράς και ευγνωμοσύνης για αυτή τη χρονιά που πέρασε.

Μάλιστα η παρουσιάστρια του Alpha, θέλησε να ευχαριστήσει και δύο πολύτιμους συνεργάτες από την παρέα της, οι οποίοι είχαν κάνει γνωστό εδώ και κάποιο καιρό ότι στην επόμενη σεζόν δεν θα είναι μέλη αυτής της εκπομπής.

Έτσι η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε και δημόσια τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα και ανακοίνωσε και επίσημα ότι του χρόνου δεν θα είναι μαζί της. Αυτό συνέβη ήδη από την έναρξη της εκπομπής μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στην Ελένη Μενεγάκη αυτό που κάθε μητέρα θα ήθελε να ακούσει για τον γιο της

Αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και είπε:

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή.

Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα. Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή επιτυχία.»

Με αυτά τα λόγια η παρουσιάστρια θέλησε να κλείσει την τηλεοπτική διαδρομής για φέτος, δείχνοντας αγάπη, στήριξη και κατανόηση στους συνεργάτες που του χρόνου δεν θα είναι στο πλευρό της.

Η Ναταλία Γερμανού είδε από κοντά την Sara Jessica Parker στο Λονδίνο και με μια λέξη τα είπε όλα

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή του χρόνου

Η ίδια η Ναταλία Γερμανού είχε μπει στη διαδικασία να αποκαλύψει κάποιες από τις αλλαγές που θα δούμε του χρόνου στην εκπομπή λέγοντας σε δημοσιογράφο τα εξής:

«Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα. Έπεσε και μία ιδέα να αλλάξουμε και τον τίτλο. Θα δούμε τώρα, παίζει κι αυτό. Στα πρόσωπα ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές. Εγώ θα την ήθελα πάρα πολύ την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά είναι και μαμά κι έχει να φροντίσει και δύο υπέροχα κορίτσια. Αν καταφέρει και φέρει βόλτα τις οικογενειακές της υποχρεώσεις από εμάς είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης