Το weekend recap της Μελίνας Νικολαΐδη, η ανανέωση στο Instagram και η φημολογούμενη νέα σχέση

Instagram

Το τραγούδι «Είμαι Γυναίκα» που μοιράστηκε με ενθουσιασμό και το μίνι φόρεμα της Δέσποινας Βανδή που ανακύκλωσε ξανά και που πριν από έναν χρόνο είχε επιλέξει ως καλεσμένη σε γάμο. 

Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους μετά από δύο χρόνια, η εκπομπή «Summer's Cool» έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο ρεπορτάζ.

Ειδικότερα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, φημολογείται ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον αθλητή ο οποίος δραστηριοποιείται και στον χώρο του fitness και της εστίασης.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ και όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, η 20χρονη σπουδάστρια της υποκριτικής εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με γνωστό γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

Η διαγραφή των φωτογραφιών και τα unfollow στο Instagram

Την ώρα που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τη νέα της σχέση, η νεαρή κοπέλα έχει διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της ενώ όπως ειπώθηκε και στις εκπομπές του SKAI, έχουν γίνει και τα unfollow στο Instagram. Κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από το προφίλ της φυσικά.

Οι αναρτήσεις στο Instagram μετά τον χωρισμό και το weekend recap

Αν και η Μελίνα Νικολαΐδη έχει ένα ισχυρό προφίλ στο Instagram που μετρά πάνω από 40k followers, τα σταθερά post που κάνει είναι μετρημένα και αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της, έχει κάνει μόλις δύο σταθερές αναρτήσεις.

Σε μία από αυτές φαίνεται να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους από τις διακοπές της, ενώ στο καρουζέλ του weekend reacp των φωτογραφιών φαίνεται πως για ακόμα μία φορά επέλεξε φόρεμα της διάσημης μαμάς της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με αγαπημένο φόρεμα της Sarah Jessica Parker και της μαμάς της Δέσποινας Βανδή

Το mini φόρεμα της Δέσποινας Βανδή

Οι followers δεν άργησαν να καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα φόρεμα της Δέσποινας Βανδή. Αυτή τη φορά, η ίδια επίλεξε το φούξια mini φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στο J2US, του σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη. Η Μελίνα, ολοκλήρωσε το outfit με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή είχε ανακυκλώσει ξανά το εν λόγω φόρεμα σε γάμο που είχε πάει πριν από έναν χρόνο με τον πρώην σύντροφό της. Δες περισσότερα εδώ.

Μία άλλη ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες ήταν αυτή που ποζάρει στην παραλία και που για ακόμα μια φορά στα σχόλια κάποια ανέφεραν την τεράστια ομοιότητά της με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ευτυχία δεν είναι μόνο το να είσαι σε σχέση» λέει η Μελίνα Νικολαΐδη- Το ταξίδι με τον Ντέμη

Το Νέο Τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Είμαι Γυναίκα»

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο «Είμαι Γυναίκα», ένα δυναμικό ethnic pop τραγούδι γεμάτο ενέργεια και γυναικεία δυναμική.

Το τραγούδι, σε μουσική του Teo Tzima και στίχους των Teo Tzima και Σπύρου Μακρή, αποτελεί ύμνο στη γυναικεία φύση και ταυτότητα. Η Δέσποινα Βανδή, με την εκφραστική φωνή και τη σκηνική της παρουσία, ερμηνεύει με πάθος και δυναμισμό το μήνυμα του τραγουδιού, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους και να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.

Όπως ήταν λογικό, η Μελίνα έκανε με ενθουσιασμό σχετικό story στο προφίλ της στο Instagram.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης