Από τη Ματίνα Μανταρινάκη στον «Άγιο Έρωτα»: Πώς είναι η Καλλιρόη Μυριαγκού σήμερα

Από τη Ματίνα Μανταρινάκη στον «Άγιο Έρωτα»: Πώς είναι η Καλλιρόη Μυριαγκού σήμερα

Η λατρεμένη σε όλους Ματίνα Μανταρινάκη έρχεται με νέο ρόλο στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας»


Η Καλλιρόη Μυριαγκού έκανε τεράστια επιτυχία μέσα από την αγαπημένη και πλέον διαχρονική σειρά του ΑΝΤ1, το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η λατρεμένη σε όλους Ματίνα Μανταρινάκη ήταν στη σειρά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε η ανύπαντρη γειτόνισσα της Ελένης Ράντου και του Χάρη Ρώμα και οι ατάκες τις μετά από τόσα χρόνια έχουν αφήσει εποχή.

Ωστόσο η ηθοποιός μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης», δεν συνέχισε να συμμετέχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Έκανε λίγες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Κάποιους από τους ρόλους που επέλεξε να κάνει είναι στο «Εσύ Φταις» (2000) και «Η Νταντά» (2003) , οι οποίες ήταν σειρές του Mega. Έκτοτε, συμμετείχε μόνο ως guest σε κάποιες παραγωγές (Εντιμότατοι Κερατάδες, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Εργαζόμενη Γυναίκα), με τελευταίες τα «Νεοκλασικά» και τον «Γιατρό» στον Alpha. Μάλιστα, στην τελευταία πρωταγωνιστής ήταν ο αδελφός της, Αντώνης Μυριαγκός.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού πήγε στο κομμωτήριο και όλοι θυμήθηκαν την «ροζ Ματίνα»

Μάλιστα η Καλλιρόη Μυριαγκού στο παρελθόν είχε δηλώσει για την αποχή της από την τηλεόραση:

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δεν μου είναι πολύ εύκολο. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Ο νέος της ρόλος στον «Άγιο Έρωτα»

Φέτος όμως φαίνεται να είναι η στιγμή της αφού όπως φαίνεται θα τη δούμε στην πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha που δεν είναι άλλη από τον «Άγιο Έρωτα». 21 χρόνια μετά τη τελευταία της συμμετοχή στην «Νταντά», η Καλλιρόη Μυριαγκού επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μάλιστα επί καθημερινής βάσης όπου θα συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη, στα γυρίσματα της σειράς αφού μοιράστηκαν το στιγμιότυπο στα social media.

myriagkou-(1).webp

Ο Άγιος Έρωτας θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 21.00 από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Θα έχει να αντιμετωπίσει όμως έναν μεγάλο αντίπαλο, το Grand Hotel στον ΑΝΤ1, μία ακόμη σειρά εποχής. Επίσης με πολύ δυνατό καστ και υπόθεση.

Ο «Άγιος Έρωτας» με Τσορτέκη, Παππά - Παπουτσάκη και Παπανικολάου θα γίνει το νέο τηλεοπτικό trend;

Αυτή τη φορά ο Alpha κάνει μία προσπάθεια να μας ελκύσει το ενδιαφέρον για τη σειρά που θα αντικαταστήσει τον Σασμό, πριν ο ανταγωνισμός δείξει αναλυτικά τα δικά του ατού, γιατί ήδη έχουμε πάρει μία γεύση. Η μάχη του prime time από τον Σεπτέμβριο προβλέπεται μεγάλη. Παρόλο που έχουμε μία σημαντική μείωση του κοινού που παρακολουθεί τηλεόραση.

«Ο Γκοτσόπουλος δίνει πόνο» και το λάθος στο τρέιλερ του Άγιου Έρωτα που έγινε trend σε λίγα λεπτά

Ας μη ξεχνάμε τη Γη της ελιάς στο Mega, η οποία είναι για ένα μέρος του κοινού μια αγαπημένη συνήθεια και έχει σταθερή τηλεθέαση, αλλά και τη Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Star, που έχει διάθεση να ανατρέψει τη μυθοπλασία.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει ως ιερέας αλλά κυρίως ως καθηγητής Θεολογίας στο χωριό Λεύκες που μεγάλωσε. Τον συνδέουν θλιβερές μνήμες με τον τόπο του, λόγω μίας αυτοκτονίας και μίας δολοφονίας στο οικογενειακό του περιβάλλον. Ορκίζεται εκδίκηση στη μητέρα του και ο άνθρωπος που θέλει να τιμωρηθεί είναι ο γαιοκτήμονας της περιοχής που υποδύεται ο Δημήτρης Παπανικολάου. Παντρεμένος με την Ταμίλα Κουλίεβα, με κόρη τη Δανάη Παππά και ερωμένη την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Τσορτέκη.

Ο γαιοκτήμονας είναι αδίστακτος. Τον είδες και στο τρέιλερ να εκδικείται την ίδια του τη σύζυγο, κλείνοντάς τη στο ψυχιατρείο. Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μία πολύ ενδιαφέρουσα τηλενουβέλα και δεν το αναφέρω με την αρνητική της πλευρά.