Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε την ανατροπή στη Γη της ελιάς: Το πανούργο ζευγάρι και το ερωτικό τρίγωνο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε την ανατροπή στη Γη της ελιάς: Το πανούργο ζευγάρι και το ερωτικό τρίγωνο

Στο νέο τρέιλερ είχαμε πολύ μεγάλες εκπλήξεις στη Γη της ελιάς. Και η σειρά αποκτά αστυνομικό σασπένς. 

Στο ρυθμό των άλλων καναλιών, ακολουθώντας την τακτική του πολύ πρόωρου promo που κάνουν αρκετές σειρές φέτος το καλοκαίρι, ακολούθησε και ο Αντρέας Γεωργίου με το Mega, παρουσιάζοντας το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν της Γη της ελιάς που κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η μία έκπληξη διαδέχτηκε την άλλη όπως και τα άφθονα spoilers που μας έδωσε με 4 σημαντικές σκηνές. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, μάθαμε πως οι ζωές όλων αλλάζουν ριζικά.

https://www.instagram.com/p/C95Eq5FtATn/

Το ερωτικό τρίγωνο και το πανούργο ζευγάρι

Αυτό που έχει καταφέρει η Γη της ελιάς ως καθημερινή σειρά, είναι να συνδυάζει μερικά στοιχεία που έχουν και άλλες σειρές για να δίνει μία ποικιλία στην καθημερινότητα των χαρακτήρων με πιο απλό τρόπο. Ξαναλέω, πως πρέπει να την αντιμετωπίζουμε ως μία εύπεπτη, λαϊκή σειρά. Που πρέπει να είναι κατανοητή, με αρκετή πλοκή και αρκετούς ηθοποιούς για να γίνεται πλούσιο το περιεχόμενο.

Βέβαια λίγο το παρακάνει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου μερικές φορές με επαναλαμβανόμενες σκηνές, πάρε παράδειγμα τις συνεχόμενες απαγωγές και τα δυστυχήματα, αλλά την επόμενη χρονιά θα έχει και άλλα ευρήματα.

3 νέα ζευγάρια στη Γη της ελιάς και ένα νέο σπίτι για τον Νίκο Γαλανό - Οι αλλαγές της 4ης σεζόν

Στο τρέιλερ που μόλις προβλήθηκε, επιβεβαιώνεται καταρχάς ο δεσμός της Αριάδνης και του Γιώργη. Που τυγχάνει και πρώην σύζυγος της μητέρας της, για να μη ξεχνιόμαστε. Μόνο που ο αστυνόμος είχε και μία μικρή περιπέτεια με την κόρη του Τζον - Απόστολου Γκλέτσου. Αντιλαμβάνεσαι τι έχει να προκαλέσει τόσο η πρώτη περίπτωση, όσο και η δεύτερη. Αυτά τα ερωτικά τρίγωνα, αρέσουν στο κοινό προφανώς.

Αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο άγνωστος μέχρι στιγμής ρόλος που καλούνται να παίξουν ο Στέφανος Μιχαήλ και η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου. Μέχρι στιγμής είχαμε την εντύπωση πως ο Μιχάλης και η Νόρα έρχονται στη Μάνη, ο μεν πρώτος για να αναλάβει τη διεύθυνση του εργοστασίου των Βρετάκων, η δε δεύτερη για να κάνει μία προσπάθεια να σωθεί ο γάμος τους.

Αλλά εδώ όπως βλέπουμε έχει πιο βαθύ νόημα το ζευγάρι. Ο Μιχάλης έχει σχέση με το κύκλωμα του Δημοσθένη, ως ανταγωνιστής του, η δε Νόρα, οργανώνει την απαγωγή της Ειρήνης και κόρης του Δημοσθένη. Η οποία δεν θα κρατήσει για πολύ.

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Πανούργο ζευγάρι, μέσα στην παρανομία. Δες και το τρέιλερ.

Έχουμε επίσης μία αναμενόμενη εξέλιξη με τη Βασιλική, η οποία βλέπει την υπέροχη σχέση που έχει ο Μιλτιάδης με την κόρη της και αρχίζει να τον βλέπει διαφορετικά. Στα νέα γυρίσματα μάλιστα θα τη δούμε και χωρίς τα μαύρα, του πένθους για τον Φίλιππο, ρούχα της.

vasilikigitiselias.jpg

Και όλα αυτά, ενώ ο αστυνόμος εκτός από τα ερωτικά του μπλεξίματα, θα αποφασίσει να ξεκινήσει την έρευνα για τις δύο φωτιές, στο σπίτι του Ισίδωρου, αλλά και της Αθηνάς. Φυσικά μέχρι να φτάσει στην Αμαλία, έχουμε ακόμη «δρόμο». Τι, έτσι θα εξαντληθούν γρήγορα οι εξελίξεις; Όλα αυτά εν αναμονή του γάμου της Ιουλίας και του Στάθη στη Μάνη. Το μόνο ευχάριστο γεγονός ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις παντρεύτηκε στη Γη της ελιάς - Τα πλάνα με τον Στάθη της και το νυφικό

https://www.instagram.com/p/C9O8tzyNjMS/