3 νέα ζευγάρια στη Γη της ελιάς και ένα νέο σπίτι για τον Νίκο Γαλανό - Οι αλλαγές της 4ης σεζόν

Κατερίνα Μπούσιου
3 νέα ζευγάρια στη Γη της ελιάς και ένα νέο σπίτι για τον Νίκο Γαλανό - Οι αλλαγές της 4ης σεζόν

Αρκετά, ερωτικού τύπου μπερδέματα, θα έχουμε από τον Σεπτέμβριο και μία νέα βάση για τους Βρετάκους και τον Νίκο Γαλανό. 

Η Γη της ελιάς ως καθημερινή σειρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία καθημερινή συνήθεια που θυμίζει και το παρελθόν του Mega με τις απογευματινές τότε σειρές που είχαν αφήσει ιστορία όπως η Βέρα στο Δεξί. Είναι το ίδιο μοτίβο με αρκετές παράλληλες ιστορίες και συνεχείς εναλλαγές στην πλοκή. Και με το αντίστοιχο ενδιαφέρον στις ερωτικές ιστορίες. Στην 4η σεζόν που ακολουθεί, θα έχουμε αρκετές αλλαγές σε αυτό το πεδιο. Νέους έρωτες που φέρνουν νέα προβλήματα. Επίσης, ένα νέο σπίτι για τον Ισίδωρο - Νίκο Γαλανό.

Η Νόρα και ο Μιχάλης αλλάζουν τις ισορροπίες των ζευγαριών

Αέρας ανανέωσης πνέει ήδη στη Γη της ελιάς και ενώ ο Αντρέας Γεωργίου ετοιμάζει παράλληλα τη νέα του σειρά Ταμπού, η οποία έχει περισσότερο αστυνομικό ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο οι νέοι ηθοποιοί που θα αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά και οι πράξεις τους, για να αποκτήσει ενδιαφέρον η πλοκή. Αυτό είναι το απλό μυστικό σε αυτή τη σειρά. Μικρές και απλές συνεχείς αλλαγές για να υπάρχει μία σταθερή ροή. Εκτός από τα πρόσωπα, θα έχουμε όμως και αλλαγές σκηνικού. Ο Νίκος Γαλανός, ο Μάνος, η Μαρίνα και η μικρή Αγγελική θα αποκτήσουν ένα νέο σπίτι.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κάνει πράξη το «Scroll less and live more» λίγο πριν τις διακοπές της

Άλλωστε όπως έχουμε δει και στο τελευταίο επεισόδιο, η Αμαλία είχε βάλει φωτιά σε αυτό, στα πλαίσια της εκδίκησής της για το διαζύγιο από τον Ισίδωρο. Είδαμε και τα πρώτα πλάνα με τον Νίκο Γαλανό και τον Τάσο Ιορδανίδη στο νέο τους set.

Είδαμε όμως και την Αντιγόνη Κουλουκάκου να κρατά ένα μωρό στην αγκαλιά της. Είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της, ότι παίρνει τον 4 μηνών γιο της στα γυρίσματα, αρκετά συχνά για να μπορεί προφανώς και να τον θηλάζει. Από τη λεζάντα «My everything» (σ.σ τα πάντα μου) καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για τον τηλεοπτικό της γιο, αλλά για το δικό της παιδί.

kouloukakou_moro.png

Στα πιο juicy νέα της 4ης σεζόν, έχουμε καταρχάς 3 νέα ζευγάρια. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται καταρχάς ότι η Βασιλική και ο Μιλτιάδης, θα έρθουν κοντά. Το πόσο θα κρατήσει όλο αυτό, δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά δε φαίνεται να είναι μία μόνιμη κατάσταση.

Η αλλαγή της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και το ταξίδι που αποκάλυψε τη σχεδόν δίδυμη αδελφή της

Το δεύτερο ζευγάρι είναι ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος και η Αριάδνη. Υπήρχε ένα υποδόριο φλερτ την προηγούμενη σεζόν. Όμως αυτό όταν γίνει αντιληπτό από τον Στάθη θα υπάρξουν προβλήματα. Μη ξεχνάμε πως ο Γιώργης είναι ο πρώην σύζυγος της Ιουλίας. Της μητέρας της δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/C9xVDswtfmk/

Υπάρχει επίσης και ένα φλερτ - κρυφό που θα υπάρξει μεταξύ του Μιχαήλ Χατζή που θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ και της γιατρού Αφροδίτης, η οποία θα περάσει ξανά κρίση στον γάμο της με τον Χρήστο. Εκείνος έρχεται στη Μάνη με την σύζυγό του Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτοπούλου) για να αναλάβει τη διεύθυνση του ελαιοτριβείου των Βρετάκων, έχει ήδη προβλήματα με τον δικό του γάμο.

Από τη άλλη πλευρά έχουμε και τη Νάνσυ, την κόρη του Τζον - Απόστολου Γκλέτσου η οποία θα παραμείνει στη Μάνη. Πολλά τα κορίτσια, λίγοι οι γαμπροί πλέον στην τηλεοπτική Μάνη. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα έχουμε μόνο έρωτες στη σειρά. Όλο και κάποια δολοφονία ή δολοπλοκία θα προκύψει.

https://www.instagram.com/p/C9xVtx_NGF6/