Ba(b)ywatch: O David Hasselhoff έγινε 1η φορά παππούς και δάκρυσε κρατώντας αγκαλιά την εγγονή του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ba(b)ywatch: O David Hasselhoff έγινε 1η φορά παππούς και δάκρυσε κρατώντας αγκαλιά την εγγονή του

Aπό τον αυστηρό Mitch Buchannon, αρχηγό των ναυαγοσωστών, ο David Hasselhoff έγινε ο πιο τρυφερός παππούς, αφού η κόρη του έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Και να θέλει κανείς να ξεχάσει τον David Hasselhoff δεν γίνεται αφού μέχρι και μπορεί ο ίδιος να έχει επικεντρωθεί στο τραγούδι και σε διάφορα άλλα τηλεοπτικά projects τα τελευταία χρόνια, στη χώρα μας όμως σχεδόν κάθε καλοκαίρι σώζει κόσμο μέσα από τις επαναλήψεις του Baywatch.

Στα 72 του λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός - τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά παππούς, αφού η 34χρονη κόρη του Taylor Hasselhoff-Fiore στις 11 Αυγούστου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του ερωτά της με τον Madison Fiore.

Η συγκίνηση του David Hasselhoff κρατώντας για πρώτη φορά την εγγονή του

O γνωστός ηθοποιός - τραγουδιστής, που ταύτισε το όνομά του με τη σειρά Baywatch μέχρι τις αρχές του 2000 δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του παίρνοντας στην αγκαλιά του την εγγονή του, η οποία μάλιστα έδειχνε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

«Ένας παππούς που κλαίει. Ήταν τέλεια! Ουάου! Είμαι τόσο ευλογημένος!», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της πρώτης του φωτογραφίας με την εγγονή του.

https://www.instagram.com/p/C-oJL8byB2n/

Η ανάρτηση του David Hasselhoff συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες likes, ευχές για την μικρούλα αλλά και σχόλια για το ποσό τυχερή είναι που έχει για παππού της τον «Hoff» που έπαιζε κάποτε και τον Ιππότη της ασφάλτου.

Η μικρούλα πάντως θα πάρει το όνομα London, όπως αποκάλυψε με δική της ανάρτηση η κόρη του Hasselhoff.

https://www.instagram.com/p/C-qP7xpSKra/

Η Τaylor Hasselhoff παντρεύτηκε με τον Madison Fiore τον Φεβρουάριο του 2023 και ο περήφανος μπαμπάς, David ήταν αυτός που τη συνόδεψε μέχρι τον γαμπρό.

«Δεν έχω δει ποτέ την κόρη μου να φαίνεται πιο όμορφη από την ημέρα του γάμου της! Είναι νικήτρια που βρήκε τον Madison και τον καλωσορίζω αυτόν και την οικογένειά του στη δική μου», είχε γράψει ο ίδιος στο Instagram του.

https://www.instagram.com/p/CoaKi2FO-NB/