Η Dakota Johnson διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Chris Martin και αυτό είναι ο λόγος

Η Dakota Johnson διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Chris Martin και αυτό είναι ο λόγος

Οι φήμες εμφανίστηκαν πρώτη φορά αφού μια πηγή ισχυρίστηκε ότι η  Dakota Johnson και ο Chris Martin που είναι μαζί για περισσότερα από επτά χρόνια, είχε αποδεχτεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

Η Dakota Johnson διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον frontman των Coldplay, Chris Martin.

Συγκεκριμένα μέσα από τον εκπρόσωπο της Dakota Johnson μέσα από την ιστοσελίδα Page Six λίγες ώρες μετά την δημοσίευση των φημών την Παρασκευή, η ίδια απάντησε πώς «κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Πώς εμφανίστηκαν οι φήμες χωρισμού

Οι φήμες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά αφού μια πηγή ισχυρίστηκε στη Daily Mail ότι το ζευγάρι, που είναι μαζί για περισσότερα από επτά χρόνια, «είχε αποδεχτεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει – και είναι καλύτερο να προχωρήσουν στον οριστικό χωρισμό».

Οι φήμες ήρθαν επίσης καθώς η ηθοποιός απουσίαζε από την ευρωπαϊκή περιοδεία των Coldplay «Music of the Spheres», η οποία ήταν sold out και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Οι φήμες τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω από το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων από τον τραγουδιστή, όλο το καλοκαίρι. Η ηθοποιός μάλιστα εθεάθη τελευταία φορά να υποστηρίζει τον Martin και το συγκρότημα του, Coldplay, στο Glastonbury τον Ιούνιο.

Ωστόσο, η Dakota Johnson εθεάθη για τελευταία φορά να υποστηρίζει τον Martin και το συγκρότημα του τον Ιούνιο, όταν παρευρέθηκε στο Glastonbury Festival στο Somerset της Αγγλίας.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2017, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του Martin από την πρώην σύζυγό του. O τραγουδίστής έχει δύο παιδιά την Apple, 20 ετών και τον Moses, 18 ετών.

hbz-chris-martin-dakota-johnson-lead-backgrid-1567090762.jpg

Παρά τον σύντομο χωρισμό του 2019, τη νέα σχέση του Chris Μartin με την Dakota Johnson, το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα ότι είναι μαζί, οι δυο τους μετακόμισαν μαζί και πυροδότησε φήμες αρραβώνων ένα χρόνο αργότερα.

Εκείνη, ωστόσο, είχε χάσει όλες τις εμφανίσεις του για το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του συγκροτήματος του. Τότε εθεάθη με ένα πράσινο δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της. Ωστόσο, ένας μυημένος μας είπε τον Μάρτιο ότι το ζευγάρι είναι πράγματι αρραβωνιασμένο τα τελευταία έξι χρόνια. Από την αρχή της σχέσης τους, οι ίδιοι παρέμειναν αρκετά ήσυχοι για το ειδύλλιό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός υπήρξε ενεργή μητριά και είχε καλή σχέση με τα παιδιά του τραγουδιστή.

Τον Μάρτιο, η Dakota Johnson μίλησε στο Bustle για τον ρόλο της ως θετή μαμά, λέγοντας:

«Αγαπώ αυτά τα παιδιά, καθώς η ζωή μου εξαρτάται από αυτό. Με όλη μου την καρδιά. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν τόσο μεγάλη και απλώς πιστεύω στο ρητό που λέει ότι το αίμα νερό δεν γίνεται.»