Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Έβγαλαν το προσκλητήριο γάμου τους με τον πιο έξυπνο τρόπο

Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Έβγαλαν το προσκλητήριο γάμου τους με τον πιο έξυπνο τρόπο

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου βρίσκονται σε ετοιμασίες γάμου και εχθές έκαναν την ανακοίνωση με τον πιο «έξυπνο»τρόπο. 

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βρει την ευτυχία βρει τη ευτυχία στο πρόσωπο της αγαπημένης της συντρόφου, Σιμώνης Χριστοδούλου.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου πρόκειται να παντρευτούν σε λίγο καιρό για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε την ανατροπή στη Γη της ελιάς: Το πανούργο ζευγάρι και το ερωτικό τρίγωνο

Χθες το βράδυ το ζευγάρι θέλησε να δημοσιοποιήσει και το προσκλητήριο και την τελική ημερομηνία του γάμου του με έναν πραγματικά πολύ «έξυπνό» τρόπο αφού όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες ανακοίνωσαν την ημερομηνία γράφοντάς την σε κλακέτα σκηνοθέτη!

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Πώς θα είναι ο γάμος τους

Μάλιστα ο ίδιος σε πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο στην Κύπρο.

https://www.instagram.com/p/C9ablRusClD/

«Παντρεύομαι, θα γίνει κανονικά θρησκευτικός γάμος. Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι με βιολιά και λαούτα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα αλλά θα ήθελα πολύ να είναι εδώ οι γονείς μου», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι πολύ μακριά από μένα ο γάμος και τα παιδιά. Ίσως να είναι και λίγο πιο βαθύ, ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ για να μη χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο όμως περάσαμε πολλά, χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε».

Για τη δημιουργία οικογένειας ο Ανδρέας Γεωργίου παραδέχθηκε: «Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά αλλά δεν τα προγραμματίζουμε. Με τρομάζει να λέω ότι θα είμαι ένας καλός μπαμπάς, δεν ξέρω αν θα τους προστατεύω πολύ αλλά θα το δουλέψω σίγουρα. Θα ήθελα να είμαι για τα παιδιά μου ένας μπαμπάς που θα μπορούν να μιλάνε ανοιχτά για τα πάντα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα όμως σίγουρα θα ήθελα οι γονείς μου να είναι εκεί».

Ο Αντρέας Γεωργίου μας αιφνιδίασε στο Famagusta και το κοινό αντέδρασε για το σημάδι και ένα ψέμα

Ποια είναι η Σιμώνη Χριστοδούλου

Η γοητευτική make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο και γνώρισε τον Αντρέα Γεωργίου το 2017 όταν εργαζόταν για τη σειρά «Τατουάζ».

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση του ζευγαριού κυκλοφόρησαν το 2018 ωστόσο οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτάς τους δυνάμωσε στο πέρασμα του χρόνου και η μακιγιέρ βρισκόταν συχνά στα παρασκήνια των σειρών του αγαπημένου της, ποζάροντας με τους συντελεστές.

https://www.instagram.com/p/C55tqs2tUTK/

Πριν λίγoυς μήνες η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας διακριτικά το ευτυχές γεγονός.

Όπως έγινε γνωστό τον Μάρτιο, το ζευγάρι προετοιμάζει τον γάμο του ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα. Κουμπάροι θα είναι οι πιο στενοί συνεργάτες-φίλοι του σκηνοθέτη, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου.

https://www.instagram.com/p/C347TUUtpNU/

,Πάμε για το φινάλε του Famagusta από τη ζωή στον θάνατο: Η αρχή του Λούλη και το τέλος του Γεωργίου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ανδρέας Γεωργίου σχολιάζει τις αναρτήσεις της συντρόφου του στα social media, αφήνοντας γλυκά και κολακευτικά σχόλια.