Προβλήματα, διαξιφισμοί και 3 χωρισμοί: Έτσι ξεκινά η Γη της ελιάς στην 4η σεζόν της

Κατερίνα Μπούσιου
Προβλήματα, διαξιφισμοί και 3 χωρισμοί: Έτσι ξεκινά η Γη της ελιάς στην 4η σεζόν της

Τα τρίτα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Λίγες μέρες μετά τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου, θα έχουμε και την πρεμιέρα της 4ης σεζόν στη Γη της ελιάς. 

Μέσα από ανατροπές η Γη της ελιάς θα προσπαθήσει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού της στο ξεκίνημα της 4ης και πιο σημαντικής σεζόν της. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά, λειτουργούν και ως τα τρίτα πρόσωπα. Ποια ζευγάρια όμως, θα πάψουν να είναι ζευγάρια από την αρχή ακόμη της τηλεοπτικής χρονιάς;

Μετά τον γάμο ξεκινούν τα δύσκολα

Τα γυρίσματα του 4ου κύκλου στη Γη της ελιάς αναμένονται να ξεκινήσουν και πάλι σε λίγες μέρες, μετά τις διακοπές των ηθοποιών και πριν σταματήσουν ξανά την 1η Σεπτεμβρίου, για έναν πολύ ευχάριστο λόγο. Σύσσωμο το καστ, οι τεχνικοί και το τμήμα της παραγωγής θα παραβρεθεί στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου, παραγωγού και σκηνοθέτη της σειράς, με τη Σιμώνη Χριστοδούλου. Χθες έγινε και ένα μικρό reunion στην Κρήτη με άρωμα Γη της ελιάς, όπου βρίσκεται το ζευγάρι και συναντήθηκε με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τον αγαπημένο Λυκούργο της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C-uzj_PMw00/

Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Έβγαλαν το προσκλητήριο γάμου τους με τον πιο έξυπνο τρόπο

Ο Λυκούργος θα είναι από εκείνους στην 4η σεζόν στη Γη της ελιάς που θα βιώσει και εκείνος προβλήματα σχέσεων. Έμμεσα, καθώς η κόρη του Ισμήνη είναι αποφασισμένη να χωρίσει τον Κωνσταντίνο, λόγω της υποτιθέμενης τρυφερής του σχέσης με τη γραμματέα του.

Τρίτο πρόσωπο ωστόσο μπαίνει και στη σχέση του Αποστόλη με την Αναστασία και εδώ έχουμε ολοκληρωτικό χωρισμό. Αιτία είναι η Παυλίνα, μία από τις νέες ηθοποιούς που εντάσσονται στη σειρά και την οποία θα υποδυθεί η Χαριτίνη Ηλιάδου. Θα εμφανιστεί στη Μάνη, θα τον γοητεύσει και σύντομα θα φέρει την διάλυση του αρραβώνα.

https://www.instagram.com/p/C9AKoSNskWM/

Τρίτα πρόσωπα θα υπάρξουν σύμφωνα και με τα τελευταία spoilers και στον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου Βρεττάκου. Εκείνος έχει παραδώσει για λίγο τη διεύθυνση της επιχείρησης στον Μιχάλη Χατζή (Στέφανο Μιχαήλ) ο οποίος θα φλερτάρει τη Μαρίνα, ενώ η Νάνσυ και κόρη του Τζον (Απόστολος Γκλέτσος) εκτός από την προτίμηση που θα δείξει στον Γιώργο Κουράκο θα φλερτάρει και τον Μάνο.

Με το δεδομένο πως η Αντιγόνη θα διεκδικήσει ξανά να είναι παρούσα στη ζωή της μικρής Αγγελικής, η κρίση στον γάμο και η μεγάλη ρήξη μοιάζει αναπόφευκτη. Ωστόσο εδώ ποντάρουμε πως μιλάμε για προσωρινό χωρισμό. Φαντάζει απίθανο να αλλάξει τόσο ριζικά η δομή της οικογένειας των Βρεττάκων, γιατί αυτό θα φέρει και μεγάλες σεναριακές αλλαγές.

Οριστικό πάντως να θεωρήσεις τον χωρισμό της Αφροδίτης και του Χρήστου. Αναπόφευκτος μετά από όσα έχουν συμβεί με την Αριάδνη και το γενικότερο κλίμα αμφιβολίας που δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

Η φήμη που ακόμη δεν επαληθεύεται αφορά στη σχέση της Αθηνάς και του Τζον. Το ζευγάρι αμέσως μετά τη δραματική πρώτη νύχτα του γάμου του, με τον εμπρησμό του σπιτιού της από την Αμαλία, θα ζήσει μία περίοδο μεγάλης έντασης λόγω του περιβάλλοντος του. Θα δείξουν όμως πως θα τα καταφέρουν.

Προς το παρόν η Άντζελα Γκερέκου, γιόρτασε τα γενέθλια και την ονομαστική γιορτή της κόρης της Μαρίας στην αγαπημένη τους Κέρκυρα. Στην εκτός τηλεόρασης ζωή της, αυτός είναι ο μοναδικός της θησαυρός όπως την αποκαλεί.

https://www.instagram.com/p/C-uftnNIuKa/