Ο Γιώργος Λιάγκας ζει για τη θάλασσα: Oι διακοπές στην Τήνο και η καινούρια του «φίλη»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιώργος Λιάγκας ζει για τη θάλασσα: Oι διακοπές στην Τήνο και η καινούρια του «φίλη»

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει τις διακοπές του στην Τήνο ξεναγώντας μας σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η αγάπη του Γιώργου Λιάγκα είναι η Τήνος. Ο παρουσιαστής περνάει εκεί κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, γι' αυτό άλλωστε έχει φτιάξει εκεί εδώ και χρόνια το εξοχικό του.

Η σφιχτή αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του προκάλεσε την αγάπη και της Ρούλας Κορομηλά

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας είχε μαζί του στο νησί και τους δυο γιους του, τον 13χρονο Γιάννη και τον 10χρονο Δημήτρη, οι οποίοι ωστόσο τώρα βρίσκονται με την Φαίη Σκορδά στη Χαλκιδική.

https://www.instagram.com/reel/C9xXLE3KYDd/

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει τις διακοπές του στην Τήνο, ξεναγώντας μας στις πιο ωραίες παραλίες της.

Ο παρουσιαστής λατρεύει τη θάλασσα, γι' αυτό και αν ρίξεις μια ματιά στα social media του θα δεις ότι τα γαλάζια νερά, οι βόλτες με το σκάφος του και οι βουτιές αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των αναρτήσεών του. Μάλιστα, ο ίδιος είναι και χειμερινός κολυμβητής.

https://www.instagram.com/reel/C9-L7LzqAMB/

Οι κοινές διακοπές με την Μαρία Αντωνά

Πάντως, ο παρουσιαστής δεν είναι μόνος του στο νησί, αφού την ίδια περίοδο βρίσκεται εκεί και η Μαρία Αντωνά με την οποία φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει αν είναι πραγματικά ζευγάρι, τα στιγμιότυπα του φωτογραφικού φακού ωστόσο, από τις βαρκάδες τους στον Πόρο, όπως και η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στην κάμερα ότι συμβαίνει μεταξύ τους «ό,τι βλέπουμε» δεν αφήνουν περιθώρια για να μην ισχύει η σχέση αυτή.

Παρ' όλα αυτά και οι δύο προσπαθούν να είναι διακριτικοί και εξαιτίας των παιδιών του παρουσιαστή. Γι' αυτό και δεν θα δεις κάποιο tag στις αναρτήσεις τους ή κάποια κοινή τους φωτογραφία.

Τα πλάνα της Μαρίας Αντωνά από την Τήνο:

Η καινούρια «φίλη» του Γιώργου Λιάγκα

Κατά τη διάρκεια πάντως, των διακοπών του ο Γιώργος Λιάγκας έκανε και μια καινούργια «φίλη» μαζί με τη σκυλίτσα του, η οποία δεν είναι άλλη από μία κατσίκα που βρέθηκε στην πισίνα του για να δροσιστεί.