Τα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς: Μάνος και Μαρίνα «χάνουν» την Αγγελική

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς: Μάνος και Μαρίνα «χάνουν» την Αγγελική

Πολλοί νέοι ηθοποιοί αλλά και πολλές επιστροφές παλαιότερων θα υπάρξουν στα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς. 

Από τα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς θα έχουμε αλλαγές σε όλους τους χαρακτήρες. Νέες υποθέσεις θα τους απασχολήσουν, αλλά και παλαιότερες που δεν είχαν επιλυθεί. Η 4η σεζόν είναι πιο ανατρεπτική από όσο φανταζόσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Σεπτεμβρίου. Η αρχή γίνεται με όσα δραματικά θα επισκιάσουν τη γαμήλια δεξίωση της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστουλου Γκλέτσου, ως Αθηνάς και Τζον.

Τη χαρά, πάντα την διαδέχονται διπλές λύπες στο σενάριο της σειράς.

Η μοιραία φωτιά και η ακόμη πιο μοιραία επιστροφή

Στη Γη της ελιάς μέχρι και πριν από λίγες ώρες συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα για τα επεισόδια της επόμενης σεζόν. Αυτό το καλοκαίρι πολλοί ηθοποιοί σε παλαιότερες και νέες σειρές έχουν αναπροσαρμόσει τις διακοπές τους, γιατί υπάρχει μία γενικότερη βιασύνη ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια. Προς το παρόν υπάρχει όμως μία άτυπη συμφωνία, οι σειρές μυθοπλασίας να κάνουν πρεμιέρα σε όλα τα κανάλια από μέσα Σεπτεμβρίου έως αρχές Οκτωβρίου. Δεν είναι σίγουρο αν από όλους θα τηρηθεί τελικά αυτή η συμφωνία.

Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε την ανατροπή στη Γη της ελιάς: Το πανούργο ζευγάρι και το ερωτικό τρίγωνο

Οι καθημερινές σειρές θα είναι από τις πρώτες που θέλουν κάνουν εντυπωσιακή αρχή. Και στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αυτό θα συμβεί από τα πρώτα επεισόδια. Είχαμε μείνει στην τρίτη σεζόν στο τελευταίο επεισόδιο, στη σκηνή που Τάσος Ιορδανίδης και Πασχάλης Τσαρούχας τρέχουν για να δουν τι συμβαίνει στο σπίτι των Βρετάκων. Και αντικρίζουν αποκαΐδια. Δεν τους ενδιαφέρει το σπίτι, αλλά για αν ζει η μικρή Αγγελική. Πριν απογοητευτούν, θα τη βρουν ζωντανή. Δυστυχώς όμως, θα χάσει τη ζωή της η γυναίκα που την πρόσεχε.

Ο Μάνος όπως όμως και η Μαρίνα θα περάσουν μεγάλη αγωνία μέχρι να βεβαιωθούν πως το παιδί τους είναι εντελώς καλά. Η φωτιά αυτή που εκ των πραγμάτων μοιάζει με δολιοφθορά και όχι με ατύχημα, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και σχεδόν διακόπτει τη χαρά του γάμου της Αθηνάς.

https://www.instagram.com/p/C9-macbI4vU/

Τις ημέρες των ερευνών που θα ακολουθήσουν κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ακόμη πως η Αμαλία ήταν εκείνη που οργάνωσε την επίθεση. Θα αργήσουμε ακόμη να δούμε τη σύλληψή της και τον εντοπισμό των συνεργών της.

Δεν είναι η μόνη αναστάτωση όμως αυτή των Βρετάκων. Μάνος και Μαρίνα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές μεταβολές της Αντιγόνης η οποία είχε επιστρέψει στη Μάνη. Μετά τη λαχτάρα που πήρε για την Αγγελική θα απαιτήσει από εκείνους, να μάθει επιτέλους η μικρή πως είναι βιολογική της μητέρα. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις θα είναι ολέθριο σε αυτή τη φάση. Υπήρχε μία συμφωνία κατά το παρελθόν μεταξύ τους, ώστε η μικρή να μη μάθει αυτό το μυστικό και όλοι πίστευαν πως η Αντιγόνη θα τη σέβονταν.

https://www.instagram.com/p/C-DWdTstUrV/

Τη λύση σε αυτή τη φάση καλείται να τη δώσει ο Ισίδωρος. Ο Νίκος Γαλανός βάλλεται από παντού στα πρώτα επεισόδια. Έχασε το σπίτι του και σε λίγο θα μάθει και για την Αμαλία. Το θέμα με την εγγονή του, την οποία λατρεύει τον αναστατώνει. Η σύγκρουση των δύο μαμάδων όμως, είναι αναπόφευκτη.