Η Φαίη Σκορδά θα πει «Buongiorno» με δύο σημαντικές αλλαγές και έναν νέο έρωτα στη ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φαίη Σκορδά θα πει «Buongiorno» με δύο σημαντικές αλλαγές και έναν νέο έρωτα στη ζωή της

Πότε κάνει πρεμιέρα, πόσες ώρες θα διαρκεί η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega και οι προσδοκίες για την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη.  

Η Φαίη Σκορδά κάνει comeback στην πρωινή ζώνη και το Mega με μεγάλες προσδοκίες με την εκπομπή Buongiorno. Το νέο infotainment πρωινό, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 16 Σεπτεμβρίου με δύο αλλαγές. Αυτό το καλοκαίρι, δεν είναι μόνο επαγγελματική η αλλαγή που έζησε στη ζωή της η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/reel/C-XHuNStti_/

Πότε ξεκινά και πόσο θα διαρκεί η εκπομπή

Το Mega στο επίσημο πρόγραμμα των επόμενων ημερών, αναφέρει πως η εκπομπή Buongiorno κάνει πρεμιέρα, όπως και οι υπόλοιπες πρωινές εκπομπές όλων των καναλιών, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η ώρα που θα ξεκινά όμως και θα λήγει, έχει ενδιαφέρον.

Γιατί η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται στον «αέρα» από τις 09.20 το πρωί, μετά τo «Κοινωνία ώρα Mega» και θα λήγει στις 12.45. Δηλαδή σχεδόν 3,5 ώρες θα έχει διάρκεια η εκπομπή. Αυτή είναι και η πρώτη μεγάλη αλλαγή, ανάμεσα στις πολλές που θα έχει η φετινή νέα της προσπάθεια, μετά τον ΣΚΑΙ.

Οι ομάδες που κερδίζουν και οι νέες «χρυσές» μεταγραφές στα πάνελ των εκπομπών

Η εκπομπή θα έχει χαρακτήρα infotainment (παρόλο που στον ΣΚΑΙ η Φαίη δεν το επιθυμούσε), όπως άλλωστε όλες οι υπόλοιπες εκπομπές αυτής της ζώνης στα περισσότερα υπόλοιπα κανάλια. Πλην του Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, που έχουν αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα και του ΣΚΑΙ, που φέτος ειδικά δεν θα παρεκλίνει καθόλου από τον ενημερωτικό χαρακτήρα του προγράμματός του.

Αυτή η ταύτιση με τις υπόλοιπες εκπομπές δεν είναι πάντα για καλό. Θα δεις το πρώτο διάστημα τις εκπομπές και τους παρουσιαστές σε ατελείωτες κόντρες για το ίδιο αποκλειστικό.

Η Νάνσυ Νικολαίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελούν τη βασική δυάδα στο πάνελ, με τις προσθήκες της Ευάννας Ζουμπούρογλου και του Στέργιου Σαμαρτζή. Αλλά και τον Αντρέα Μικρούτσικο να «κλέβει» την παράσταση στη στελέχωση της ομάδας. Δεν θα «κλέβει» απλά, αλλά θα μονοπωλεί και χρονικά την εκπομπή. Έχουμε δει και κατά το παρελθόν στη Super Κατερίνα πόσο ασυγκράτητος είναι μερικές φορές ο παρουσιαστής. Είναι όμως στα ατού του Buongiorno, η δική του συμμετοχή.

Ως είθισται πριν από τις πρεμιέρες, έχουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Ο βοηθός αρχισυντάκτη Άρης Λιαπάτης αποχώρησε, ενώ έχουμε και διάφορες τροποποιήσεις που αφορούν στη δομή, ακόμη και το σκηνικό. Το οποίο ωστόσο θα είναι λειτουργικό και λιγότερο μεγαλοπρεπές από εκείνο στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.

https://www.instagram.com/reel/C-pItbJNMMV/

Πριν δούμε τη Φαίη, για το πώς πρακτικά θα αντιμετωπίσει τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου (για ένα 20λεπτο και την Σταματίνα Τσιμτσιλή) και την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, η παρουσιάστρια απασχόλησε φέτος το καλοκαίρι και με τον φημολογούμενο έρωτά της με τον γνωστό αρχιτέκτονα. Εκείνη τηρώντας την πάγια θέση της, δεν αποκαλύπτει τίποτε δημόσια. Σε αντίθεση με την Κατερίνα Καινούργιου που όχι μόνο χάρηκε τον έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, αλλά μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά της. Ούτε το πρώτο είναι λάθος, ούτε το δεύτερο. Θα τις δούμε τηλεοπτικά και τις δύο χαρούμενες.

Παρεπιπτόντως, θα δούμε και πώς θα πάει αυτή η σχέση on air με τις δύο παρουσιάστριες. Είχαν κόντρες κατά το παρελθόν, φέτος έχουν έναν ακόμη λόγο να είναι αντίπαλες, αλλά αυτές οι τηλεοπτικές αψιμαχίες, προσφέρουν τελικά, μόνο αναπαραγωγή στα media και καθόλου τηλεθέαση. Η μάχη της τηλεθέασης κρίνεται πάντα στο περιεχόμενο. Έχεις καλά ρεπορτάζ; Έχεις καλεσμένους που ξέρεις να τους διαχειριστείς για να βγει η είδηση; Τότε έχεις επιτυχία. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ένα περιτύλιγμα.

Θα έχουμε ωστόσο μία πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα στο επίπεδο καλεσμένων στα πρωινά, την ημέρα της πρεμιέρας. Οι πληροφορίες λένε πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό (θα μάθουμε ενδεχομένως πως θα γίνει μπαμπάς) και η Φαίη τον Λάκη Λαζόπουλο.