Η ανακοίνωση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά, η mega-λη επιστροφή και η φήμη για Μικρούτσικο

Κατερίνα Μπούσιου
Η ανακοίνωση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά, η mega-λη επιστροφή και η φήμη για Μικρούτσικο

Αν ισχύει η μεταγραφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, θα έχουμε εκπλήξεις στην πρωϊνή ζώνη από τον Σεπτέμβριο. 

Τυπικά πλέον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Mega την 1η Αυγούστου για τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του καναλιού. Μαζί με τις πληροφορίες για τον τίτλο αλλά και τους συνεργάτες της. Και τα δύο ωστόσο έχουν ήδη διαρρεύσει, ενώ η παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική με τους γιους της. Αν έχει βάση (που έχει) η συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τότε δίκαια θα αναρωτηθείς αν με αυτόν τον τρόπο θα συνεχιστεί το beef με την Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.instagram.com/p/C9sUpMEtq_i/

Φαίη Σκορδά με Πρωινό mou;

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση του Mega για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά. Η απάντηση είναι απλή και δεν κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό. Πρέπει και τυπικά να λήξει το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΙ στις 31 Ιουλίου. Άρα την Πέμπτη 1η Αυγούστου αναμένουμε να μάθουμε τον τίτλο της εκπομπής και προφανώς τους συνεργάτες της.

Ποιες παρουσιάστριες έκαναν «χρυσές» μεταγραφές και ποιες έμειναν χωρίς τηλεοπτική στέγη

Υπάρχουν όμως ήδη πληροφορίες και για τα δύο. Η εφημερίδα Espresso αναφέρει σήμερα πως ο τίτλος της εκπομπής θα είναι το Πρωινό mou, όπως και πριν από 14 χρόνια στο (παλαιό) Mega. Δεν δείχνει ωστόσο πνεύμα ανανέωσης αυτή η κίνηση, αν τελικά επιβεβαιωθεί.

Πνεύμα ανανέωσης δεν θα έχουμε στους συνεργάτες που θα είναι μαζί της στο πάνελ. Είναι άνθρωποι γνωστοί μας τηλεοπτικά, αλλά τους οποίους εμπιστεύεται η παρουσιάστρια και έχει χημεία μαζί τους. Κατανοητό αυτό, γιατί θα δημιουργήσει πιο εύκολα το κλίμα της παρέας που χρειάζεται ένα πρωινό.

https://www.instagram.com/reel/C9FC3ytNymF/

Παραξενευτήκαμε ωστόσο με τη φημολογία που θέλει τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βρίσκεται στο πάνελ της ως ειδικός σχολιαστής, ρόλο που είχε και στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Κυρίως, γιατί ήταν σε αυτή την εκπομπή. Θυμόμαστε όλοι κάποιες μικρές κόντρες και «καρφιά» της μίας παρουσιάστριας στην άλλη. Με αφρομή αρχικά τον ίδιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και κάποιες δηλώσεις του Light που έπαιξαν στη Super Κατερίνα και τον έθιγαν.

Η Φαίη είχε σχολιάσει τότε (και συμφωνούμε μαζί της) πως η εκπομπή έπρεπε να τον είχε προστατέψει και να μην παίξει τις δηλώσεις. Είχε ακολουθήσει σε μεταγενέστερο χρόνο και η δήλωση της παρουσιάστριας περί μεταγραφής της λέγοντας πως «Αυτές τις ανακοινώσεις θα τις κάνουν άλλες παρουσιάστριες, που ξέρουν καλύτερα», εννοώντας φυσικά την Κατερίνα.

Η οποία δεν είχε αφήσει αναπάντητο το σχόλιο: «Η Φαίη, έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα «φωτογράφιζε» εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροτά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις «Πώς το επιτρέπετε αυτό;»

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και μετά τη ρήξη Καινούργιου - Μικρούτσικου, ο δεύτερος θα έχει έναν διπλό ρόλο στο Mega. Τόσο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όσο και στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού το Σαββατοκύριακο. Αναμένουμε και την τυπική επικύρωση του spoiler που κυκλοφορεί ευρέως. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σαρωτικός, είναι εγγύηση για την τηλεθέαση, γιατί ξέρει να χειρίζεται έξυπνα τις καταστάσεις, αλλά είναι και υπέρμαχος της πιο έντονης αντιπαράθεσης. Κάτι που μέχρι τώρα δεν προτιμούσε η Φαίη. Για αυτό και συνεχίζει να μας κάνει εντύπωση η επιλογή του.

Προς το παρόν η Φαίη Σκορδά με τους δύο της γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη κάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική, χωρίς να έχει κάποια αγωνία για τη νέα εκπομπή, γιατί αρκετές λεπτομέρειες της, τακτοποιήθηκαν πριν φύγει από την Αθήνα. Ακόμη και για το νέο σκηνικό της εκπομπής της. Ήδη μάλιστα έχει κάνει και την επίσημη φωτογράφηση για το promo του καναλιού και εκκρεμεί μόνο το γύρισμα του τρέιλερ.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε έχει αγκαλιά τα αγόρια της και τα ανίψια της γράφοντας το «Αγκαλιά. Χαλκιδική».

https://www.instagram.com/p/C95r3Fbt1lO/

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στο Mega, αλλάζει τις ισορροπίες της πρωινής ζώνης και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Τόσο με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα. Ο νικητής ή η νικήτρια σε αυτή τη ζώνη, κρίνεται πάντα από τις έξυπνες και γρήγορες κινήσεις και κυρίως από το πώς θα εκμεταλλευτεί την επικαιρότητα. Γιατί κανείς ποτέ δεν έχασε, αν έχει πρωτογενές ρεπορτάζ. Υπάρχει πάντα ο απρόβλεπτος παράγοντας του Breakfast@Star. Το μόνο αμιγώς ψυχαγωγικό πρωινό με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να κάνουν συχνά τις εκπλήξεις τους με τα νούμερα τηλεθέασής τους. Μία όαση ανάμεσα στη γενικότερη βαβούρα των πρωϊνών.