Η Μπέττυ Μαγγίρα ευχήθηκε στον Δημήτρη Μάζη με μια γλυκιά ιστορία για τη γνωριμία τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μπέττυ Μαγγίρα ευχήθηκε στον Δημήτρη Μάζη με μια γλυκιά ιστορία για τη γνωριμία τους

Ο Δημήτρης Μάζης έκλεισε τα 48 και η Μπέττυ Μαγγίρα πέρα από τις σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες τους που δημοσίευσε αποκάλυψε και κάτι για την γνωριμία τους.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η 5η του Σεπτέμβρη για την Μπέττυ Μαγγίρα, αφού ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης είχε τα γενέθλιά του.

Ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής της υδατοσφαίρισης έκλεισε τα 48 και η παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα η νέα παρουσιάστρια του The Voice; Η επιστροφή στην TV και τα σενάρια

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους και οι σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες τους

Δημοσιεύοντας λοιπόν, αρκετές σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες της με τον Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους ευχήθηκε στον εδώ και 22 χρόνια άνθρωπό της για τα γενέθλιά του, γράφοντας πόσο τυχερή είναι που τον βρήκε.

«Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, θετικός, υποστηρικτικός, υπομονετικός και ο πιο κουλ μπαμπάς του κόσμου! Σ’ αγαπάμε και οι τέσσερις, γιατί έχει μπάι και η Μόζα δυνατά στο παιχνίδι. Χρόνια σου πολλά my Rocky».

Παράλληλα, αποκάλυψε και διάφορα για τη γνωριμία τους, όπως ότι εκείνος την «εντόπισε» πρώτος, ο Αντώνης Βλοντάκης έκανε το «κονέ», ενώ εκείνη μετά από χρόνια συνειδητοποίησε πως ο σύζυγος της μοιάζει με το Hollywood crush της που δεν ήταν άλλος από τον Jeff Bridges.

«Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο λένε! Ίσως να έχουν δίκιο…Και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ! Το πρώτο μου κινηματογραφικό “crush” ήταν ο Jeff Bridges στην ταινία Against all odds! Είπα από μέσα μου wow! Aρκετά μεγαλύτερη και αφού ήμασταν μαζί αρκετά χρόνια ήδη, συνειδητοποίησα πόσο του έμοιαζες! Δεν ξέρω ποσο συνειδητά ή ασυνείδητα κάνουμε επιλογές ή καταφέρνουμε να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε, εγώ όμως θα ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που με «εντόπισες», τον κουμπάρο Αντώνη Βλοντάκη που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου, Ματθίλδη (ξέρει αυτή το γιατί)!».

IMG_2346.jpg

Ο «ηθικός αυτουργός» Αντώνης Βλοντάκης βλέποντας την ανάρτηση της κουμπάρας του έστειλε τις ευχές του στον Δημήτρη Μάζη, ενώ έγραψε πως χαίρεται που έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στη σχέση τους.

IMG_2354.jpg

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης έγιναν ζευγάρι το 2002, ενώ παντρεύτηκαν το 2009. Μαζί έχουν αποκτήσει, όπως θα είδες και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια - ηθοποιός και δύο κόρες, την 14χρονη Ανδριάνα και την 11χρονη Καλλινίκη.

Βλέποντας, μάλιστα τις φωτογραφίες σε αυτή την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα κάποιοι followers της τόνισαν πως η μικτή της κόρη της μοιάζει πολύ.

IMG_2353.jpg