Στο ερώτημα των μεταγραφών, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με 7 φωτογραφίες από την Αστυπάλαια

Κατερίνα Μπούσιου
Στο ερώτημα των μεταγραφών, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με  7 φωτογραφίες από την Αστυπάλαια

Ενώ στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν τους αντικαταστάτες της με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο ως τηλεοπτικό δίδυμο, η Μπέττυ Μαγγίρα δείχνει να απολαμβάνει ανέμελη τις διακοπές της στην Αστυπάλαια. 

Στην Αστυπάλαια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες για οικογενειακές διακοπές η Μπέττυ Μαγγίρα μετά από μία τηλεοπτική χρονιά που χαρακτήρισε αριστούργημα, ακόμη και αν βίωσε τη διακοπή της εκπομπής της. Και ενώ όλοι ζουν σε αγχωτικούς ρυθμούς μεταγραφών στην TV, εκείνη ανέμελη μας δείχνει πως μπορεί να ζήσει ωραιότατα και μακριά από αυτήν.

Η γοργόνα Μπέττυ και οι αντικαταστάτες της

Περιττό να πούμε πως η Μπέττυ Μαγγίρα διαθέτει μία εντυπωσιακή εμφάνιση, αν και στην προσωπικότητά της, δεν είναι η εμφάνιση που σε κερδίζει, αλλά ο λόγος της, το χιούμορ της, η χωρίς κόμπλεξ και απωθημένα τοποθέτησή της, ακόμη και αν έχει αδικηθεί.

«Eρχόμενη εδώ είπα θα ριζώσω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το τέλος στον ΑΝΤ1 και αποθεώθηκε

Κανείς μας δεν θα ξεχάσει τις δηλώσεις της, όταν τελείωσε το I Love Σου Κου και όταν όλοι γνωρίζαμε πως η εκπομπή δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ειλικρινά, χωρίς «καρφιά» και υπονοούμενα: «Ο τίτλος που θα έβαζα στη φετινή χρονιά, είναι αριστούργημα. Περάσαμε φανταστικά (μιλώντας για την ομάδα της). Υπάρχει πικρία, αλλά είναι αποφάσεις του καναλιού και εμείς δουλεύουμε για το κανάλι» ήταν μερικές εκφράσεις από τις δηλώσεις της, με την πιο καλή διάθεση που θα μπορούσε να έχει, κερνώντας και τους ρεπόρτερ γλυκά.

Η Μπέττυ αγαπά την τηλεόραση, έχει μεγάλο ταλέντο ως παρουσιάστρια, μπορεί να ζήσει όμως, χωρίς να την «καταπιεί» το γυαλί και δεν ακολουθεί καμία από τις παρωχημένες μεθόδους συναδέλφων της, απλά για να συζητιέται το όνομά της.

Εδώ και μερικές μέρες και ενώ ζούμε εποχή μεταγραφών, άγχους και συζητήσεων στα κανάλια, εκείνη επέλεξε μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, την Καλλινίκη και την Αντριάνα, να κάνουν αμέριμνοι τις διακοπές τους στην Αστυπάλαια, γιατί κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά το χαμόγελό της, όπως συμβολικά είχε δηλώσει σε ένα story της, όταν είχε ξεκινήσει η φημολογία απομάκρυνσής της από τον ΑΝΤ1.

Στη φωτογραφία με το μπικίνι στην παραλία, η Μπέττυ μάς θύμισε πως διαθέτει και μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/C9kdln1s9l5/

Από το «Γοργόνα» της Έλλης Κοκκίνου έως το «Θεάρα» και το «Έλα το κορμί», τα σχόλια ήταν δεκάδες για αυτές τις πόζες.

Τι περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μέλλον της Μαγγίρα;

Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη για πόσο καιρό θα κάνει ακόμη διακοπές η Μπέττυ ή αν θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Αθήνα, για να συζητήσει το επαγγελματικό της μέλλον. Η Ναταλία Γερμανού είχε πει με βεβαιότητα πως γνωρίζει, πως με την ομάδα της θα βρεθεί σε άλλο κανάλι. Υπάρχει μία φημολογία για πρόταση από τον ΣΚΑΙ, αλλά και το Mega, αλλά τίποτε δεν είναι ακόμη δεδομένο.

Δεδομένο ωστόσο θεωρείται - αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί - πως ο Θανάσης Πάτρας και ο Γιώργος Πανόπουλος θα είναι το τηλεοπτικό δίδυμο που θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την Εβελίνα Νικόλιζα και τη Δέσποινα Καμπούρη στο team μπροστά από τις κάμερες. Η συγκεκριμένη ζώνη αλλάζει μορφή και γίνεται από ψυχαγωγική, Infotainment. Αν με ρωτάς, δεν υπήρχε λόγος βέβαια στο να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί με την υπερπληθώρα τέτοιων εκπομπών, γίνεται μία συνεχή και άκρως κουραστική επανάληψη θεματολογίας.

Αναμένουμε ωστόσο να δούμε στην πράξη τη νέα πρόταση εκπομπής και πώς τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί, θα την εκφράσουν, γιατί στην τηλεόραση το αποτέλεσμα μετράει. Σε νούμερα τηλεθέασης αλλά και αριθμούς διαφημιστικών εσόδων.