Θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα η νέα παρουσιάστρια του The Voice; Η επιστροφή στην TV και τα σενάρια

Κατερίνα Μπούσιου
Θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα η νέα παρουσιάστρια του The Voice; Η επιστροφή στην TV και τα σενάρια

Η βραδινή έξοδος της Μπέττυς Μαγγίρα με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και η αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού στο The Voice. 

Ένα καλοκαίρι οικογενειακής ξεγνοιασιάς ήταν το φετινό για τη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Αυτή όμως η επιστροφή, συνέπεσε και με όλα τα σενάρια, για την επιστροφή της στην TV μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. Εδώ και λίγες ώρες, κάποιοι θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του The Voice.

https://www.instagram.com/p/C-xHOiTgWdj/

«Κάπου θα ανθίσουμε» είχε πει προφητικά η Μπέττυ Μαγγίρα

Πολυήμερες διακοπές στην Αστυπάλαια, στην Αμορφό και στη Σέριφο έκανε το φετινό καλοκαίρι η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, την 14χρονη Αντριάννα και την 9χρονη Καλλινίκη. Η ηθοποιός μας έδειξε σε μία της ανάρτηση το πόσο έχουν μεγαλώσει και την ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί τους ως μαμά.

Στο ερώτημα των μεταγραφών, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με 7 φωτογραφίες από την Αστυπάλαια

https://www.instagram.com/p/C9mbcDBgilv/

Η επιστροφή στην Αθήνα ξεκίνησε με βραδινές εξόδους με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μαζί μας η Μπέττυ Μαγγίρα, δείχνει και το πόσο χαρούμενη διάθεση έχει λόγω καλοκαιριού.

maggira_mazis.png

Η ευχάριστη διάθεσή της μπορεί όμως και να οφείλεται και σε έναν άλλο παράγοντα, την επιστροφή της στην τηλεόραση, δύο μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και το τέλος της εκπομπής της «Ι Love Σου Κου». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει λάβει πρόταση από την Acun Medya και τον ΣΚΑΙ, να είναι εκείνη η παρουσιάστρια του The Voice.

Μετά την τελική απόφαση που πάρθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο το Survivor και την απόφαση του Γιώργου Λιανού να δεχθεί τελικά να το παρουσιάσει εκ νέου, η κεντρική θέση παρουσιαστή στο The Voice, έμεινε κενή. Η Μπέττυ ούτως ή άλλως συζητούσε και νωρίτερα την πιθανότητα συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής και αυτό ήδη είχε διαρρεύσει, πριν φύγει για τις διακοπές της.

Θεωρείται σχεδόν τετελεσμένη απόφαση η παρουσία της σύμφωνα με πληροφορίες, αν και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις κρατάμε μία επιφύλαξη. Προσωπικά πιστεύω πως καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ωστόσο πριν από μερικές μέρες, υπήρχε ένα ρεπορτάζ από την εκπομπή Summer Cool που ανέφερε πως η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δεχθεί και πρόταση από το Star.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε αποχαιρετήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο και με γενναιοδωρία στις δηλώσεις της το προηγούμενο κανάλι. Τότε - σχεδόν προφητικά - είχε πει: «Μπορεί να είπα ότι ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας».