Η Μαριάννα Τουμασάτου λέει ότι είναι «μάπα» στις συμβουλές όμως στην κόρη της δίνει την καλύτερη

Η Μαριάννα Τουμασάτου λέει ότι είναι «μάπα» στις συμβουλές όμως στην κόρη της δίνει την καλύτερη
NDP Photo Agency

«Θα ήθελα η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της», λέει η Μαριάννα Τουμασάτου και ξαφνικά την αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα -και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων- ζευγάρια της ελληνικής θεατρικής σκηνής. Εκείνος δίνει συνεντεύξεις εξαιρετικά σπάνια, αλλά εκείνη, σε κάθε ευκαιρία μιλά και για τη μεταξύ τους σχέση την οποία έχουν φτιάξει με πολλή αγάπη και αλληλοσεβασμό και καμαρώνει.

Το πρωί του Σαββάτου (26/10/2024) η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Έχει το γνώθι σαυτόν

Η Μαριάννα Τουμασάτου ξέρει καλά πού στέκεται τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

«Θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους, την φύση τα ζώα, νευριάζει. Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου, ώστε να είναι εκείνος καλά, θέλω να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Είμαι εκεί και υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου», είπε αρχικά η ηθοποιός ενώ δεν έκρυψε πως δεν θα ήθελε η κόρη της να γίνει ηθοποιός και χαίρεται πως προς το παρόν, δεν θέλει ούτε κι εκείνη.

Το σημείο όμως που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν αυτό όπου η ηθοποιός είπε αναφορικά με την κόρη της, Χρυσηίδα η οποία είναι σήμερα 14 ετών.

«Είμαι "μάπα" στις συμβουλές. Θα το πω τώρα και θα ακουστεί σαχλό και ξέρω τι θα υποστώ και μετά αλλά… σκοτίστηκα. Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της. Είναι ένας άνθρωπος που είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει και να στέκεσαι δίπλα σου. Εάν δεν βρει, ας πάρει… κράνος! Θέλω κάποιον που να σέβεται το παιδί μου», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου και μας συγκίνησε.

Η βέρα στο δεξί θέλει μαγκιά και η Τουμασάτου είπε αληθινά λόγια για τον σύζυγο και την κόρη τους

Μια σχέση που βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την ανιδιοτέλεια

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Βέρα στο Δεξί (2004) παντρεύτηκαν το 2010 και από τότε δεν χώρισαν ποτέ. «Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα» είχε πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.

Ενώ, όπως είχε εξηγήσει σε άλλη συνέντευξή της, το «μυστικό» τους που παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια αγαπημένοι είναι πως έχουν ανιδιοτελή αγάπη. Δεν υπάρχει μεταξύ τους ανταγωνισμός, παρότι βρίσκονται στον ίδιο χώρο επαγγελματικά.

«Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου.

Λούπη, Σταύρου, Τουμασάτου 20 χρόνια μετά αναβίωσαν το «ερωτικό τρίγωνο» της Βέρας στο Δεξί

https://www.instagram.com/p/B6d9Qk4nArS/

Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη.

Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου -όχι την οικονομική- τη βολή, την εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως. Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου».

DPG Network